More

  Legenda regelui care şi-a ucis Rottweiler-ul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De multe ori, un animal de companie îţi poate salva viaţa. Nu de puţine ori am văzut la TV ştiri despre cum au fost salvaţi copiii de pericolul de a se intoxica în urma unui incendiu sau cum au fost salvaţi aceştia din apele învolburate ale râurilor.

  Pilda regelui care şi-a ucis Rottweiler-ul ne face să ne întrebăm din nou cine este mai periculos: omul sau câinele? Se spune că, cu multe secole în urmă un rege trăia într-un castel cu frumoasa lui soție, un copil și un Rottweiler frumos. În fiecare dimineață regele mergea la vânătoare împreună cu câinele său. Plecau în zori și se întorceau la masa de prânz.

  Dar, într-o zi, regele a lăsat câinele acasa cu soţia şi copilul şi a plecat să vâneze singur. Când s-a întors, a găsit Rottweiler-ul în fața castelului, plin de sânge la gură. Câinele a început să dea din coadă şi să se bucure , fericit fiind că stapanul său s-a întors în sfârşit acasă.

  Când regele a văzut Rottweiler-ul murdar tot de sânge, s-a gândit ca acesta a ucis copilul rămas în pătuţ şi plin de furie, fără a se gândi de două ori, a scos pistolul şi l-a împuşcat.

  Apoi, regele a urcat în camera copilului, iar ceea ce a văzut l-a marcat pe viaţă: Soția sa suspinând ținea copilul în braţe. Lângă pătuţ, împăratul a văzut un lup mort, cu gâtul rupt. Întreaga camera era plină de sânge, iar copilul plângea şi era imposibil de consolat.

  Regele şi-a întrebat atunci cu durere în suflet soţia:

  – Iubito, ce s-a întâmplat?
  – Câinele nostru minunat a ucis lupul care intrase în casă şi vroia să ne atace copilul.

  În acel moment regele a izbucnit în plâns.

  Morala acestei întâmplări este că nu totul este ceea ce pare, iar înainte de a acţiona este bine să ne gândim de 2 ori. În plus, nu ar trebui să afectezi pe nimeni şi să te laşi dus de val, indiferent cât de grea ar părea o situaţie. În cele din urmă, ar trebui să ne acordăm timp pentru a investiga dacă lucrurile sunt într-adevăr aşa cum par, asta înainte de a judeca sau acţiona în orice fel. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.