More

  Cum poţi descărca iOS 10 Beta chiar acum

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă eşti utilizator iOS şi nu mai vrei să aştepţi poţi descărca de acum iOS 10 Beta şi să beneficiezi de cele mai noi funcţionalităţi înaintea tuturor.

  Odată cu anunţarea viitorului sistem de operare pentru dispozitivele mobile, Apple a anunţat şi disponibilitatea versiunii Beta a sistemului iOS 10, care este disponibilă pentru iPhone şi iPad.

  Este în faza de testare Beta, ceea ce înseamnă că sistemul de operare poate conţine erori şi bug-uri, care vor fi remediate la timp pentru lansarea versiunii finale.

  Cu toate acestea, iOS 10 beta nu este disponibil pentru oricine, iar descărcarea acestuia nu este tocmai recomandată, nu pentru dispozitivul pe care îl foloseşti zi de zi, cel de bază. Indicat este să aştepţi versiunea finală, care va fi disponibilă probabil odată cu lansarea iPhone 7.

  În prezent, iOS 10 beta este disponibil numai pentru dezvoltatori. Dacă nu eşti un dezvoltator, poţi să te alături programului Apple dedicat dezvoltatorilor, care presupune o taxă de 100 de dolari.

  Este un preţ destul de mare pentru a descărca o versiune care nu este stabilă şi care poate pune probleme reale dispozitivului tău. Cu toate acestea, dacă nici preţul şi nici riscul de a pierde datele nu te-au făcut să te răzgândeşti, poţi descărca iOS 10 Beta.

  Cum te înscrii în Apple Developer Program

  Cei care vor neapărat să se dea mari în faţa prietenilor şi au şi 100 de dolari să facă acest lucru, se pot înscrie în Apple Developer Program.

  Înscrierea se face accesând pagina oficială Apple Developer Program, de unde utilizatorul va fi purtat prin toţi paşii necesari înscrierii.

  Dacă te înscrii ca „persoană fizică”, vei avea nevoie de Apple ID, cât şi furnizarea informaţiilor personale. Tot ce trebuie să faci apoi este să apeşi pe „Start Your Enrollment”. Nu uita de plata tarifului de 100 de dolari.

  Descarcă iOS 10 beta

  Pentru a descărca versiunea beta a sistemului de operare iOS 10, trebuie să accesezi site-ul de înscriere pentru Apple Beta.

  Apasă pe înscriere, apoi trebuie să introduci Apple ID şi adresa de email şi parola. După ce te-ai logat, apasă pe butonul „Accept”.

  Acum, de pe dispozitivul iPhone sau iPad, trebuie să accesezi site-ul Apple Beta, mergi la tabul iOS şi apasă pe „Descarcă profilul”, apoi „Install”. Este posibil să fie nevoie de repornirea dispozitivului şi introducerea parolei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.