More

  CEO-ul OnePlus a declarat că nu vor mai exista alte serii OnePlus X

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deşi ne-am obişnuit până acum ca producătorii de smartphone-uri să ne ofere 2 sau 3 dispozitive ale aceleaşi linii de produs, OnePlus a decis recent să se oprească la unul singur în cazul OnePlus X.

  La evenimentul de lansare OnePlus 3 care a avut loc în Shenzhen astăzi, CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a confirmat faptul că cea mai profitabilă ofertă a companiei, OnePlus X, nu va avea un model îmbunătăţit.

  Acest lucru nu înseamnă că OnePlus X a fost un model rău sau nepopular, dar Lau spune că OnePlus doreşte să se concentreze doar pe o linie „flagship adevărată” de acum, pentru a întări fundaţia – un lucru pe care Lau recunoaşte că echipa sa l-a neglijat anul trecut – mai degrabă decât lupta pentru preţul low-end.

  Lau a mai adăugat că va continua să investească în servicii after-sale şi să ofere mai multe produse de lifestyle, la fel ca primele serii de genţi prezentate la eveniment – pentru a promova în continuare brandul.

  Judecând după evenimentul de lansare prin intermediul realităţii virtuale, cu ajutorul Loop VR, concluzia este că OnePlus a cheltuit mai mulţi bani şi pe marketing, de asemenea, cu toate că Lau spune că va evita în continuare canalele de publicitate convenţionale pentru a transmite economiile clienţilor.

  „Tot trebuie să facem bani la finalul zilei, este doar o chestiune despre cum vei face asta şi cât de mult vei face”, a mai precizat CEO-ul OnePlus.

  Fără să vorbească despre cifre, Lau a precizat că OnePlus merge foarte bine în Europa, India şi Statele Unite. Acesta se aşteaptă ca Europa să rămână cea mai rapidă piaţă pe care OnePlus creşte, în vreme ce compania continuă să fie numărul 1 în top branduri la categoria 300 de dolari + din India.

  Spre deosebire de competitorii locali, OnePlus va rămâne precaut în China şi se va concentra pe resursele de pe canelele online şi nu va deschide niciun magazin fizic acolo. „Acest lucru va avea sens în 20 de ani de acum înainte”, a adăugat Lau.

  Spre deosebire de lansările precedente, OnePlus 3 poate fi comandat imediat, fără sistem cu invitaţie, (producţia în masă a început deja în urmă cu o lună de zile), aşa că nu va mai dura mult până când doritorii vor intra în posesia telefonului dorit. „Sperăm ca o dată ce fanii noştri s-au jucat cu OnePlus 3, să se simtă la fel cum s-au simţit când s-au jucat cu OnePlus One”, spune Lau.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.