More

  Internetul s-a îndrăgostit de o bunicuţă politicoasă din Marea Britanie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Internauţii nu sunt la curent cu politeţea britanicilor, dar Bunicuţa May are de gând să ne dea întreg universul online peste cap.

  Nepotul acesteia, Ben John, a distribuit o captură cu modul extrem de politicos prin care bătrânica poate să caute informaţii pe Google.

  Aşa cum putem observa şi din imaginea de mai jos, May Ashworth, în vârstă de 85 de ani, preferă să trateze până şi bara de căutări de pe Google cu respectul pe care îl merită, iar acest lucru include chiar şi solicitarea unei informaţii, bineînţeles politeţea fiind nelipsită.

  În captura distribuită pe Twitter, Bunicuţa May a scris: „Please translate these roman numerals mcmxviii thank you” (Te rog să traduci aceste numerale romane mcmxviii mulţumesc).

  Tânărul John din Anglia a fost profund impresionat de modul adorabil prin care bunica sa încearcă să afle informaţii de pe Google: „OMG, am deschis laptopul bunicii şi a dat căutare pentru ceva şi a pus „te rog” şi „mulţumesc”. Nu pot!”, spune acesta în descrierea fotografiei.

  Până acum, căutarea Google politicoasă a bunicii lui Ben a fost redistribuită de peste 12.000 de ori.

  Bunicuţa politicoasă a primit între timp răspuns din partea Google, iar acesta este oferit în aceeaşi notă comică: „Dragă bunică, nu sunt necesare mulţumirile! Cu sinceritate, Google!”

  ClA05WGXIAAAkl_

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.