More

  Facebook Messenger oferă suport pentru mesaje text SMS pe smartphone-urile Android

  Îţi aminteşti perioada în care aveai posibilitatea de a trimite mesaje text SMS cu aplicaţia de mesagerie Facebook, dar în mod misterios la un moment dat a dispărut?

  Ei bine, se pare că Facebook continuă să se joace cu inimile noastre, pentru că gigantul social s-a întorsla suportul SMS la Messenger pe dispozitivele Android.

  „Sunt fericit să anunţ astăzi o funcţie majoră nouă pentru Messenger pe Android! De acum înainte, vei putea să trimiţi şi să primeşti mesajele SMS de pe Messenger, ceea ce înseamnă că acum ai la dispoziţie un loc integrat pentru toate mesajele tale!

  O mulţime de aplicaţii de mesagerie Android nu ţin pasul cu evoluţia mesageriei, aşa că am simţit că era absolut necesar să facem Messenger cel mai bun clien SMS pentru Android.

  Drept rezultat, pe lângă o aplicaţie în totalitate integrată pentru toate mesajele, vei putea de acum să trimiţi clipuri vocale, stickere şi chiar să distribui locaţia pe SMS pe lângă funcţiile standard de mesagerie. Te vei bucura de acum, de asemenea, de toate lucrurile pe care ai ajuns să le iubeşti la Messenger pentru toate mesajele tale, inclusiv conversaţii şi multe altele.

  Această actualizare va rula în majoritatea ţărilor din lume începând de astăzi. Încearcă şi ca de obicei lasă-ne să ştim cum te-ai simţit!”, este mesajul transmis de David Marcus pentru fanii săi de pe Facebook.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here