More

  Facebook a lansat un joc de fotbal în Messenger

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger a primit încă un joc care poate fi jucat alături de prieteni. Asemeni jocului de baschet lansat în urmă cu 3 luni de zile, fanii fotbalului se pot întrece pentru scoruri mai mari direct în aplicaţia de chat.

  „Micul nostru joc pe Messenger pe care l-am lansat pentru March Madness şi sezonul NBA a fost jucat de peste un miliard de ori în decursul a 3 luni de zile. De vreme ce l-aţi îndrăgit atât de mult, şi este Euro 2016 & Cupa Americii … vă daţi seama ce vreau să spune. Este lansat!”, scrie David Marcus pe pagina sa de Facebook anunţând lansarea noului joc pentru Facebook Messenger.

  Pentru a accesa jocul de fotbal, unul dintre utilizatori trebuie să trimită în căsuţa de chat din aplicaţia mobilă o pictogramă emoji cu o minge de fotbal. Odată trimisă, fiecare dintre utilizatori trebuie să apese pe mingea respectivă, iar ecranul este înlocuit cu interfaţa jocului, care include o minge şi un scor, afişat în partea de sus a ecranului.

  Scopul jocului este să ţii mingea în aer pentru cât mai mult timp, apăsând pe ecran în locul în care aceasta se află. La sfârşitul sesiunii de joc, în căsuţa de chat apar scorurile celor doi jucători, fiind astfel desemnat un câştigător.

  În trecut, Facebook a mai lansat în Facebook Messengerun joc de şah, destul de greu de controlat pentru cei care nu sunt obişnuiţi să joace şah prin poştă, cât şi jocul de baschet amintit anterior.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.