More

  Samsung Smart Glow reinventează notificările vizuale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Avertizarea utilizatorului, asupra notificărilor disponibile, prin intermediul LED-urilor este o caracteristică a dispozitivelor Android disponibilă de foarte multă vreme.

  Samsung vrea să perfecţioneze acest concept, iar Smart Glow este modalitatea prin care compania are de gând să îl pună în aplicare.

  Smart Glow este un cerc format din LED-uri multicolore, care este amplasat în jurul camerei foto. Acest concept a fost decoperit de GalaxyClub.nl, într-un manual de utilizare.

  samsung-smart-glow-concept

  Cu siguranţă, Smart Glow va fi prezent pe o serie de dispozitive accesibile, cum ar fi Samsung Galaxy J2, un dispozitiv lansat în toamna anului 2015.

  Utilizatorii vor putea personaliza Smart Glow prin setarea anumitor culori pentru fiecare aplicaţie sau contacte, pentru a detecta cât mai uşor importanţa notificărilor care vin pe dispozitivul mobil, atunci când este poziţionat cu faţa în jos.

  Cercul LED din jurul camerei foto se aprinde şi atunci când bateria este aproape de descărcare şi va fi un element de ghidare pentru selfie-urile pe care utilizatorii le vor realiza cu camera principală.

  Este foarte interesant să vedem cum va porni conceptul Smart Glow şi cum va reuşi să îl dezvolte Samsung, pe parcurs.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.