D-Link dezvoltă o cameră D-Link Wi-Fi compatibilă cu kit-ul Smart Home de la Apple și noua aplicație Home în iOS 10 | NOOBZ.RO

D-Link dezvoltă o cameră D-Link Wi-Fi compatibilă cu kit-ul Smart Home de la Apple și noua aplicație Home în iOS 10

NoobZ
- 21.06.2016, 15:02 în Smart Home
0

SHARES

D-Link anunță dezvoltarea unei noi camere de supraveghere Wi-Fi compatibilă cu Apple HomeKit și noua aplicație Home de la Apple în iOS 10, dispozitiv ce va fi disponibil anul acesta.

Producătorul de rețelistică D-Link devine astfel unul dintre cele mai importante brand-uri care s-a aliniat recent companiilor ce au asimilat tehnologia Apple Smart Home.

D-Link oferă o gamă extinsă de camere de dupraveghere Wi-FI, dispozitive ce fac parte din porfololiul mydlink™ Home. Noua cameră D-Link® Wi-Fi a fost dezvoltată în categoria HomeKit’s camera – una dintre două cele mai importante tipuri de accesorii anunțate în cadrul conferinței Apple WWDC din San Francisco.

“D-Link dezvoltă camere de supraveghere Wi-Fi de peste zece ani și înțelege importanța strategică a acestor dispozitive pentru ecosistemul apilicațiilor IoT dedicate locuinței” spune Kevin Wen, președinte, D-Link Europe. “Împreună cu Apple am depus toate eforturile pentru a oferi o experiență unică a traiului într-o casă inteligentă care adresează nevoile reale ale clienților. Suntem încântați să anunțam ca acum, cu ajutorul camerei D-Link® Wi-Fi compatibile cu Apple HomeKit și aplicația Home de la Apple în iOS 10, familiile din întreaga lume au posibilitatea de a-și monitoriza locuințele mai simplu și în siguranță.”

Integrarea comenzilor Siri în serviciul Homekit permite activarea vocală a camerelor, ceea ce oferă familiilor și mai multe opțiuni prin care își pot controla și monitoriza locuința. Mai mult, compatibilitatea camerei D-Link® Wi-Fi cu Apple HomeKit este o demonstrație a capabilităților D-Link de a înbunătății experiența utilizatorului și a de a crește perfomanțele tehnologiilor din portofoliul mydlink™ Home.

Mai multe informații despre camera D-Link® Wi-Fi compatibilă cu Apple HomeKit vor fi disponibile pe parcursul acestui an.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!