More

  D-Link dezvoltă o cameră D-Link Wi-Fi compatibilă cu kit-ul Smart Home de la Apple și noua aplicație Home în iOS 10

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  D-Link anunță dezvoltarea unei noi camere de supraveghere Wi-Fi compatibilă cu Apple HomeKit și noua aplicație Home de la Apple în iOS 10, dispozitiv ce va fi disponibil anul acesta.

  Producătorul de rețelistică D-Link devine astfel unul dintre cele mai importante brand-uri care s-a aliniat recent companiilor ce au asimilat tehnologia Apple Smart Home.

  D-Link oferă o gamă extinsă de camere de dupraveghere Wi-FI, dispozitive ce fac parte din porfololiul mydlink™ Home. Noua cameră D-Link® Wi-Fi a fost dezvoltată în categoria HomeKit’s camera – una dintre două cele mai importante tipuri de accesorii anunțate în cadrul conferinței Apple WWDC din San Francisco.

  “D-Link dezvoltă camere de supraveghere Wi-Fi de peste zece ani și înțelege importanța strategică a acestor dispozitive pentru ecosistemul apilicațiilor IoT dedicate locuinței” spune Kevin Wen, președinte, D-Link Europe. “Împreună cu Apple am depus toate eforturile pentru a oferi o experiență unică a traiului într-o casă inteligentă care adresează nevoile reale ale clienților. Suntem încântați să anunțam ca acum, cu ajutorul camerei D-Link® Wi-Fi compatibile cu Apple HomeKit și aplicația Home de la Apple în iOS 10, familiile din întreaga lume au posibilitatea de a-și monitoriza locuințele mai simplu și în siguranță.”

  Integrarea comenzilor Siri în serviciul Homekit permite activarea vocală a camerelor, ceea ce oferă familiilor și mai multe opțiuni prin care își pot controla și monitoriza locuința. Mai mult, compatibilitatea camerei D-Link® Wi-Fi cu Apple HomeKit este o demonstrație a capabilităților D-Link de a înbunătății experiența utilizatorului și a de a crește perfomanțele tehnologiilor din portofoliul mydlink™ Home.

  Mai multe informații despre camera D-Link® Wi-Fi compatibilă cu Apple HomeKit vor fi disponibile pe parcursul acestui an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here