Epson lansează o imprimantă de chitanţe de ultimă generaţie

NoobZ
de - acum 1 an în Gadgets

Epson  lansează modelul TM-T88VI, o nouă imprimantă de chitanţe de ultimă generaţie, proiectată pentru a funcţiona atât pe sistemele POS tradiţionale, bazate pe PC, cât şi pe configuraţiile web şi mobile din ce în ce mai populare.

Este așadar o imprimantă ideală pentru proprietarii de magazine, baruri şi restaurante, care doresc să dezvolte noi modalităţi de interacţiune cu clienţii şi, de asemenea, pentru cei care doresc pur şi simplu să utilizeze o configuraţie tradiţională sau combinată.

Pe lângă versatilitate, TM-T88VI oferă performanţe excelente, cu viteze de imprimare de până la 350 mm/s, dar şi fiabilitate. O funcţie de alimentare inversă contribuie la economisirea hârtiei fără a afecta performanţele, reducând totodată costurile de exploatare şi pierderile de hârtie.

Laura Hennigfeld, Product Manager în cadrul companiei Epson Europe, declară: „Numeroase companii, în special din domeniile retail şi HoReCa, doresc să exploreze modul în care soluţiile POS web şi mobile pot îmbunătăţi eficienţa şi satisfacţia clienţilor, dar nu doresc să se dedice imediat unui sistem cu totul nou. TM-T88VI acceptă coexistenţa celor două sisteme, ceea ce permite utilizatorilor să adauge treptat servicii POS web şi mobile sau să ruleze sistemele independent sau în paralel, după cum doresc.”

tm-t88vi_111_hires_cmyk (2)

Funcţionalitatea Server Direct Print permite modelului TM-T88VI să imprime direct de pe un server web.

De asemenea, acceptă module de tip „beacon”, pentru a ajuta dispozitivele să identifice cea mai apropiată imprimantă, lucru ideal pentru mediile POS cu mai multe imprimante, iar compatibilitatea cu NFC facilitează asocierea tabletelor, dispozitivelor smartphone şi a celorlalte dispozitive mobile.

TM-T88VI are exact aceleaşi dimensiuni ca TM-T88V, permiţând clienților  să treacă  la un sistem cu totul nou, fără să trebuiască să rearanjeze spaţiul de pe tejghea. Imprimanta este disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în orice decor de magazin, bar sau restaurant.

TM-T88VI este disponibilă începând cu luna iunie a anului 2016.

Comentarii

comentarii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ