More

  De ce nu o să îmi fac niciodată abonament Digi Mobil de la RCS & RDS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Este drept, RCS-RDS este în plin proces de expansiune şi trebuie să recunoaştem că ne pune la dispoziţie cele mai ieftine şi spectaculoase abonamente, care bat de departe orice ofertă de la orice alt operator de telefonie mobilă din România (cel puţin în Bucureşti).

  Totuşi, asta nu mă va determina niciodată să trec cu vederea peste faptul că, deşi operatorul spune pe site-ul oficial„Beneficiezi acum de acoperire la nivel naţional pentru serviciile de voce mobilă, datorită unui acord de Roaming Naţional, încheiat între RCS & RDS şi un alt operator, pe baza prevederilor noilor licenţe de frecvenţe radioelectrice”, în practică lucrurile stau cu totul altfel.

  Fac parte din categoria persoanelor care au nevoie de mobilitate. Lucrez destul de mult de la laptop, iar când sunt plecată din capitală, am nevoie obligatoriul de un modem de internet sau de un dispozitiv mobil cu reţea bună, pe care să îl folosesc pentru a face hotspot Wi-Fi. Ei bine, Digi Mobil nu mă poate ajuta în nicio situaţie de acest tip.

  Mi-am achiziţionat în urmă cu ceva timp o tabletă cu internet de la RCS-RDS, o dată pentru că m-am lăsat păcălită de ofertă şi încă o dată pentru că atunci când plăteşti suplimentar la un abonament, crezi tu că nu se simte la buzunar şi că ai doar de câştigat.

  Din nefericire, tableta stă „întinsă” pe un raft şi nu a mai fost utilizată de mai bine de un an de zile, iar motivul principal pentru care nu o mai folosesc este experienţa neplăcută pe care mi-o oferă navigarea pe internet prin datele de la RCS-RDS. În plus, ori de câte ori merg în judeţul Bacău, nici nu pot să mă gândesc că aş putea să mă folosesc de serviciile pe care de altfel le plătesc lunar la RCS-RDS, pentru că oricât de mulţi MB sau GB de internet aş avea, zona respectivă este privată de semnal.

  Mai spune RCS-RDS pe site-ul oficial că ai ACOPERIRE EXTINSĂ PENTRU DATE MOBILE. Unde anume ai această acoperire, mă întreb destul de des?! Ar fi indicat să fie precizat şi acest lucru.

  Recent, a bătut la uşă un reprezentant RCS-RDS să ne facă o nouă ofertă la o tabletă cu internet. Păcat că nu am fost acasă, pentru că aveam de gând să i-o ofer gratuit pe cea pe care o am deja, pentru că oricum nu o folosesc nicidecum.

  Cei care vor să afle mai multe despre viteza internetului mobil şi fix din România pot accesa netograf.ro, iar acolo se poate vedea încă o dată care este poziţia RCS-RDS în comparaţie cu restul operatorilor de la noi din ţară.

  Nici despre internetul fix de la RCS-RDS nu am prea multe cuvinte de laudă. Chiar dacă am la dispoziţie un router wireless high-end, nu sunt scutită de căderile de semnal şi de întreruperea activităţii profesionale atunci când am cel mai mare spor. Probabil mă întrebaţi de ce nu renunţ la serviciile acestei companii. Ei bine, mă ţine în loc un abonament, dar cu siguranţă lucrurile se vor schimba în curând.

  Citeam un articol zilele trecute în care era scos în evidenţă faptul că „RCS-RDS mai are de îmbunătăţit lucruri şi a recunoscut acest lucru” şi trebuie să mai ţinem cont de faptul că „vorbim despre abonamente la 2, 3, 5 euro şi despre o reţea aflată în expansiune de 2, 3, 4 ani”. Este o gândire total greşită şi argumentez imediat şi de ce. În tot acest timp în care RCS-RDS face îmbunătăţiri şi recunoaşte lucruri, eu, din salariul meu, pentru care muncesc între 12 – 16 ore pe zi, plătesc lunar facturi inutil, pentru că nu mă pot folosi la maximum de serviciile operatorului.

  Nu ridic în slăvi niciun alt operator de telefonie mobilă, pentru că fiecare în parte are dezavantajele sale, despre care voi discuta detaliat în viitorul apropiat. Până una alta, rămân cu dezamăgirea pe care RCS-RDS a însămânţat-o adânc în sufletul meu şi număr zilele până când voi încheia colaborarea cu acestă companie.

  Am ţinut să fac publică opinia mea argumentată cu privire la serviciile de date mobile de la RCS-RDS şi sunt interesată să aflu dacă şi alţi clienţi au avut parte de o astfel de experienţă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.