More

  Facebook te forţează să foloseşti aplicaţia Messenger pentru SMS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook vrea cu adevărat să foloseşti aplicaţia Messenger pentru SMS. Atât de mult încât foloseşte o tactică îndoielnică pentru a maximiza numărul de utilizatori care selectează Messenger ca aplicaţie de manageriere SMS.

  Integrarea SMS a ajuns pe Facebook Messenger săptămâna trecută. După actualizări, utilizatorii care au deschis aplicaţia au fost întâmpinaţi de un ecran pop-up de unde puteau seta Messenger ca alicaţie pentru SMS.

  Până acum, nimic special, dar jurnalistul Amir Efrati de la The Information spune că Facebook este necinstită prin modul în care prezintă opţiunile pentru utilizatori.

  Mai exact, nu există un buton prin care utilizatorii să aibă posibilitatea să refuze, un buton de „No, thanks”. Utilizatorului îi este prezentat un buton proieminent pe care scrie „OK”, dar dacă nu vor să aducă conversaţiile SMS în Messenger trebuie să dea click pe link-ul de „Settings” care este mai puţin vizibil sau pe tasta „înapoi”.

  În Settings, există din nou un anunţ foarte vizibil prin care poţi integra SMS în Messenger. Dacă nu vrei ca aplicaţia să se ocupe de SMS-uri, trebuie să dai click pe tasta „Înapoi”.

  Facebook a oferit publicaţiei online Engadget un răspuns cu privire la modul în care a ales să forţeze mâna utilizatorilor, dar nu este tocmai cel pe care îl aşteptam: „SMS în Messenger este o funcţie opţională. Utilizatorii pot alege dacă vor sau nu să o folosească. Când văd prima dată anunţul, pot alege să înceapă să vadă mesajele SMS în Messenger prin activarea funcţiei sau pot decide să nu o activeze prin tastarea „Settings”. Dacă decid să vadă mesajele SMS în Messenger şi să răspundă la mesajele din Messenger, vom cere oamenilor să aprobe permisiunea oricărui alt dispozitiv care este necesar. Messernger nu modifică setările niciunui dispozitiv fără ca utilizatorul să nu fie de acord.”

  O parte dintre utilizatori au raportat că de curând a apărut un buton cu „No”, care este fie pentru test, fie vine ca o reacţie la critici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.