More

  Carl Pei, CEO OnePlus: „M-am săturat de sentimente de acest fel!”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Carl Pei, CEO-ul OnePlus „s-a săturat” de ceea ce simte cu privire la criticile nefondate. Directorul OnePlus a răspuns comentariilor de pe Reddit cu privire la display-ul pentru OnePlus 3, pe care Brandon Chester de la AnandTech l-a numit „cel mai prost display pe care l-am examinat (pentru publicaţie)”.

  Când un utilizator Reddit a sugerat că OnePlus a cumpărat „display-uri Samsung la preţ redus”, Pei a reacţionat acuzând o atitudine nedreaptă împotriva companiei: „M-am săturat de sentimente ca acestea. S-ar putea să nu pară aşa, dar pentru o companie de produs este jignitor.

  Am început cu OnePlus One, oamenii încercând să găsească explicaţii şi învinuiri care ar putea duce la un preţ rezonabil. Oamenii s-au plâns cu privire la variaţiile de ecran (vizibil şi comun pentru LCD-uri, căutaţi – imagini „ecran galben albăstrui iPhone” -, un NAND mai ieftin, etc. Căutând orice explicaţie, sărind rapid peste analiză şi direct la concluzii.”

  Potrivit lui Pei, motivul pentru care OnePlus 3 are display de 1080p în loc de standardul flagship al Quad HD nu are de-a face cu preţul componentelor. Display-ul de 5.5 inchi 1080p, un display Super AMOLED furnizat de Samsung, a fost ales pentru a asigura cea mai bună experienţă pentru utilizator, inclusiv o durată de viaţă mai bună a bateriei. Display-ul OnePlus 3 este cel mai bun display Full HD AMOLED de 5.5 inchi disponibil pe piaţă, spune CEO-ul OnePlus.

  „Nu există reduceri de preţuri pe produs şi nu vor exista niciodată. OnePlus face reduceri pe modelul de afaceri (direct la consumator), structură organizaţională (echipă agilă şi rapidă) şi marketing (concentraţi pe creştere organică, din gură în gură).”, a mai precizat Pei.

  Foto: Android Authority

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.