More

  Huawei a angajat un designer de la Apple: „Sunt aici să schimb lumea”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei are planuri mari, planuri globale. Producătorul de smartphone-uri chinez s-a bucurat de un succes imens în China, iar acum este a 3-a cea mai mare companie producătoare de smartphone-uri din lume (după Samsung şi Apple).

  Totuşi, compania s-a străduit din greu să pătrundă pe pieţele din afara Chinei. Unele probleme au fost provocate de elementele de design vizual sau de software-ul personalizat, care păreau destul de depăşite pentru cei obişnuiţi cu estetica modernă.

  Actualul UI al Huawei seamănă destul de mult cu cel de la Apple, aşa că producătorul Chinez a pus la cale un plan prin care să facă smartphone-urile să se asemenea mai puţin cu iPhone-urile, iar pentru a face asta a angajat unul dintre designerii care s-a ocupat de obţinerea aspectului UI pentru iPhone-uri.

  Numele acesteia este Abigail Brody şi se ocupă în prezent de realizarea de schimbări fundamentale în sistemul de operare EMUI de la Huawei. Pentru următorul update la EMUI din septembrie, Brody va trebui să vină rapid cu o serie de idei, dar se pare că aceasta nu îşi face deloc griji.

  Într-un interviu pentru The Information, Brody a dezvăluit că ea şi un singur inginer au reuşit în numai o săptămână să „inventeze” atributele vizuale şi aspectul iPhone care a fost prezentat la lansare în 2007.

  Brody vrea ca smartphone-urile Huawei să îmbunătăţească „primul sistem de operare cu adevărat viu, emoţional, abilitat şi plin de compasiune pentru mintea şi sufletul uman.” O persoană cu opinii puternice, Brody preferă să nu folosească termenul „smartphone”, ci „cartea magică” în loc. „Nu sunt (la Huawei) pentru a fi un designer mic”, a spus Brody pentru The Information. „Sunt aici să schimb lumea.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.