More

  Mark Zuckerberg, să te speli pe cap cu suportul SMS din Facebook Messenger

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Scriam zilele trecute despre faptul că tot mai mulţi utilizatori Facebook Messenger sunt nemulţumiţi de modul în care David Marcus şi Mark Zuckerberg încearcă să îi forţeze să adopte suportul SMS în Messenger.

  Ei bine, de când a apărut această actualizare şi în aplicaţia mea Facebook Messenger sunt de părere că Zuckerberg nu putea găsi o modalitate mai bună prin care să îmi scoată fire de păr alb.

  Categoria ALL din aplicaţie îmi încurcă iţele şi mă duce în derizoriu atunci când sunt grăbită. Nu spun că SMS în Messenger este cea mai puţin inspirată actualizare realizată de echipa lui Zuckerberg, dar trebuie să recunosc că uneori mai mult încurcă decât să ajute.

  Pe lângă faptul că am ales de 2 ori până acum ca Facebook Messenger să nu fie setată ca aplicaţie implicită de mesagerie, cum se face, cum nu se face, revin la a avea SMS în Messenger. Dacă vă întrebaţi cum se poate asta, ori de câte ori selectez la loc Mesaje pentru SMS, dar am nevoie să vorbesc cu cineva în Facebook Messenger, îmi apare mesajul minunat de mai jos. Până acum 2 zile, aveam la dispoziţie doar posibilitatea de a selecta OK. Acum, mic de tot scrie şi NOT NOW, dar ştim cu toţii că atunci când te grăbeşti apeşi butonul cel mai mare şi mai colorat.

  Screenshot_20160623-120121

  Pe lângă asta, la fel de deranjant este faptul că, dacă ai apucat să dai OK o singură dată, mesajele din telefon, adică SMS-urile, se mută în categoria SMS din Messenger. Cu alte cuvinte, ai acelaşi conţinut de 2 ori în telefon, iar asta nu te ajută cu nimic, mai ales pentru că SMS-urile nu pot fi văzute şi de pe desktop, asta în cazul în care la un moment dat ar putea fi utile la ceva sub forma asta.

  Revenind la categoria ALL din Facebook Messenger, trebuie să spun pentru cei care nu ştiu deja, că aici sunt amestecate toate conversaţiile din Messenger cu toate SMS-urile din telefon. Acum, problema nu este neapărat că sunt amestecate, ci că îţi sunt dublate contactele şi dacă nu eşti atent, în loc să trimiţi o poză prin Messenger, o trimiţi prin MMS şi eşti taxat suplimentar la factura de abonament.

  Screenshot_20160623-115920

  Una peste alta, până mă voi obişnui cu această nou funcţie de la Facebook, cred că Zuckerberg va sugiţa un pic mai mult. Cine a mai primit actualizarea şi care sunt primele impresii? Le aştept în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.