More

  Facebook îţi va permite în curând să transmiţi LIVE de pe MSQRD

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  FACEBOOK LIVE de pe MSQRD: Facebook face câteva schimbări în ceea ce priveşte iniţiativele live video, permiţându-le utilizatorilor să transmită LIVE inclusiv de pe aplicaţia MSQRD pe care compania a achiziţionat-o la începutul acestui an.

  Când transmiţi LIVE de pe MSQRD vei putea încerca diferite măşti şi efecte în timp real şi chiar poţi să le schimbi între ele. Poţi selecta, de asemenea, publicul căruia vrei să îi transmiţi ceva în Friend sau Public.

  FACEBOOK LIVE de pe MSQRD: Vara aceasta, Facebook va face publică posibilitatea de a transmite live cu o altă persoană aflată la depărtare. Ideea este că cei care transmit video live pot invita oaspeţi sau vizitatori în transmisiune, motiv pentru care funcţia va rula iniţial pe paginile verificate.

  Vei putea în plus să programezi notificări de transmisiune live pentru fanii de pe pagina ta. Dacă vei transmite live vineri la orele 15:00, poţi alege să anunţi oamenii că filmarea a început sau este pe punctul de a începe.

  FACEBOOK LIVE de pe MSQRD: Dacă cei care vor să te urmărească dau click prea devreme, aceştia vor fi plasaţi într-un „hol” unde pot aştepta ca transmisiunea să înceapă. Din nou, programarea va fi disponibilă iniţial pentru paginile verificate.

  Toate aceste funcţii suplimentare pentru programul Facebook Live şi capacitatea de a atrage vizitatori în transmisiune ar putea încuraja cât mai mulţi utilizatori să transmită live în feed-urile lor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.