More

  Instagram adaugă video-uri „alese pentru tine” pentru atunci când eşti plictisit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram adaugă canale video „alese pentru tine” sub secţiunea Expore pentru a te menţine amuzat. Data viitoare când vizitezi secţiunea „Explore”, vei vedea recomandări pe baza intereselor tale. Unele exemple includ ceramica, decoraţiuni pentru torturi şi nu numai.

  Nu ştiam că acele lucruri erau populare, dar nebănuite sunt căile internetului. Instagram spune că componenta video a crescut la 150% în ultimele 6 luni de zile, aşa că cel mai probabil încearcă să valorifice serviciul după lansarea canalelor video care a avut loc în luna aprilie a acestui an.

  Este o funcţie suplimentară curată şi poate o soluţie mult mai bună decât să vizionezi fotografiile prietenilor tăi atunci când te plictiseşti.

  Pentru moment, video-urile „alese pentru tine” sunt disponibile doar pentru publicul din Statele Unite ale Americii. Acest lucru este oarecum ironic, dat fiind că Instagram adaugă traducere la comentarii, capturi şi biografia utilizatorilui în luna ce vine.

  Instagram va oferi suport pentru 24 de limbi diferite. În cazul în care nu ai actualizată aplicaţia Instagram la zi, poţi să o descarci acum din Play StoreInstagram a depăşit pragul de 500 de milioane de utilizatori activi de curând, însă acest eveniment de sărbătoare nu opreşte nici măcar o clipă maşinăria din spatele reţelei de socializare.

  Cel mai probabil în perioada următoare vom avea parte de mult mai multe surprize de la Instagram, aşa cum a anunţat însuşi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.