More

  E confirmat! Samsung va lansa următorul phablet sub denumirea Galaxy Note 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Am auzit numeroase zvonuri cu privire la următorul flagship phablet pe care Samsung plănuieşte să îl lanseze în data de 2 august anul acesta.

  Dacă până acum existau dubii că Samsung va numi următorul Note „Galaxy Note 7”, ei bine, Evan Blass de la Venture Beat vine şi spulberă astăzi orice confuzie printr-un tweet pe Twitter, aşa cum ne-a obişnuit în cazul multor alte lansări de smartphone-uri.

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Unii ar putea fi de părere că dacă nu vine confirmarea din partea unei surse oficiale, informaţia este eronată, dar trebuie să recunoaştem că Blass are surse şi conexiuni foarte bune.

  Rămâne de văzut dacă decizia Samsung de a trece peste un număr este cea mai bună şi dacă nu cumva utilizatorii vor fi induşi în eroare. Pentru cei care nu ştiu încă detaliile care se vehiculează în presă despre Galaxy Note 7, iară câteva aspecte pe care trebuie să le aflaţi:

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Specificaţii – Galaxy Note 7 ar putea avea un display QHD dual-edge Super AMOLED cu diagonala de 5.8 inchi, un variantă de procesor Exynos 8 mult mai rapidă, 6 GB de RAM, o cameră îmbunătăţită cu detecţie autofocus dual-pixel şi o baterie de 4,000 mAh.

  Lansare – Se zvoneşte că dispozitivul Galaxy Note 7 va fi lansat în data de 2 august şi va ajunge în magazinele din Olanda în a doua sau a treia săptămână după lansare. Cel mai probabil acesta va fi lansat în restul teritoriilor simultan sau cel puţin în aceeaşi perioadă de timp. Nu ştim pentru moment care vor fi pieţele pe care Note 7 va fi disponibil, mai ales pentru că Note 5 nu ajuns în câteva din Europa anul trecut, iar destul de mulţi clienţi au fost foarte nemulţumiţi de această alegere.

  LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Preţ – Ultimele rapoarte sugerează că telefonul va fi listat la preţul de 799 de euro, dar trebuie specificat că preţurile din Europa sunt de cele mai multe ori semnificativ mai mari decât sunt în Statele Unite, aşa că nu ne rămâne decât să aşteptăm preţul oficial care poate fi şi mai mare de atât.

  Rămânem cu ochii pe Samsung Galaxy Note 7 şi vă ţinem la curent cu toate zvonurile, discuţiile, opiniile şi sugestiile specialiştilor sau a surselor oficiale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.