More

  Instagram primeşte suport de traducere pentru 24 de limbi începând cu luna iulie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Creşterea audienţei Instagram creşte fenomenal de repede, iar platforma socială de photo sharing a câştigat încrederea publicului la nivel global.

  Aceşti utilizatori din toate colţurile lumii folosesc Instagram nu doar pentru a distribui selfie-uri, ci şi pentru a împărtăşi vieţile şi interesele lor. Instagram vrea să facă mult mai uşoară această distribuire între culturi cu ajutorul unei noi unelte de traducere care va fi disponibilă începând cu luna iulie a acestui an.

  Pentru moment, nu există nicio informaţie oficială cu privire la disponibilitatea funcţiei de traducere, dar se zvoneşte că atunci când aceasta va fi lansată vei putea să tastezi pe „See Translation” pentru a traduce instant orice captură, comentariu sau biografie.

  Această funcţie se pare că va funcţiona în acelaşi mod în care se desfăşoară serviciul şi pe Facebook, lucru ce are sens pentru că Instagram este o proprietate a gigantului social media. Aplicaţia va oferi suport pentru 24 de limbi diferite.

  În cazul în care nu ai actualizată aplicaţia Instagram la zi, poţi să o descarci acum din Play Store.

  Instagram a depăşit pragul de 500 de milioane de utilizatori activi de curând, însă acest eveniment de sărbătoare nu opreşte nici măcar o clipă maşinăria din spatele reţelei de socializare. Cel mai probabil în perioada următoare vom avea parte de mult mai multe surprize de la Instagram, aşa cum a anunţat însuşi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.