Vodafone şi-ar putea muta cartierul general din Londra

Mădălina Gănescu
- 29.06.2016, 15:35 în Smart
0

SHARES

Vodafone şi-a prezentat poziţia cu privire la rezultatele Brexit de la referendumul din Regatul Unit al Marii Britanii în urma căruia britanicii au ales să iasă din Uniunea Europeană.

Vodafone a vorbit despre nesiguranţa din Marea Britanie şi despre faptul că nu este exclus ca în viitor multe dintre atributele pozitive ale apartenenţei la UE să se piardă după părăsirea Uniunii de către Regatul Unit.

Vodafone a fost fondat Regatul Unit al Marii Britanii în anii 1980, iar în prezent generează peste 89% dintre venituri peste graniţele ţării de origine. Dintr-un total de 108.000 de angajaţi Vodafone, doar 13.000 sunt din Marea Britanie.

Vodafone spune că va continua să investească în afacerile din Marea Britanie, dar şi-ar putea muta în viitor cartierul general din Londra, potrivit Financial Times. „Este neclar în acest moment câte dintre aceste atribute pozitive vor mai rămâne după ce procesul de ieşire a Regatului Unit din UE va fi complet”, este mesajul transmis de Vodafone, mai ales pentru că, spune gigantul telecom, faptul că Regatul Unit a aparţinut UE a reprezentat un factor important în creşterea de care s-a bucurat compania în toţi aceşti ani.

Libera circulaţie a oamenilor, a bunurilor, capitalului, dar şi o legislaţie unitară din blocul comunitar sunt elemente de care Vodafone are nevoie în continuare.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!