More

  Apple devoltă un stylus care poate detecta poziţia degetelor, rotaţia şi forţa folosită

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când a dezvăluit Apple propria versiune de stylus în 2015, Apple Pencil, nu a fost cel mai tare produs care putea să vină din partea companiei. În cele din urmă, cu toţii am mai văzut sylus-uri.

  Acum se pare că Apple ar putea face un upgrade la stylus-ul deja existent, asta potrivit Apple Insider. Patentul publicat de Apple marţi oferă detalii despre sensibilitatea corpului stylus-ului. Mai exact, acesta va putea să detecteze poziţia degetelor, rotaţia şi cât de multă forţă este utilizată.

  Cu aceste capacităţi, Apple spune că modul de utilizare al dispozitivului poate să se schimbe în funcţie de modul în care este ţinut de utilizator sau de gesturile acestui, precum un deget pe lungimea stylus-ului.

  Patentul descrie câteva moduri de utilizare ale dispozitivului, precum rotirea stylus-ului cu degetele pe un senzor pentru a roti ecranul sau obiectul la care lucrezi sau atingerea diferiţilor senzori pentru a schimba modul de desenare.

  rotire

  Stylus-ul va putea, de asemenea, să trimită informaţii pe orice dispozitiv foloseşti folosind doar antena sa, care cel mai probabil presupune conexiune Bluetooth. Doar pentru că toate aceste informaţii sunt incluse în patent, nu înseamnă neapărat că vor fi şi realizate.

  Faptul că patentul a fost publicat după introducerea Apple Pencil de anul trecut ar putea înseamna că Apple doreşte să dezvolte produsul şi să implementeze aceste noi funcţii în viitor. De asemenea, acest lucru mai indică faptul că Apple Pencile ar putea să nu dispară prea repede din peisaj şi ar putea fi integrat pe mai multe dispozitive, cu funcţii care cel mai probabil vor fi benedice pentru utilizatorii de stylus actuali.

  tzlus

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.