More

  Toyota recheamă în fabrică 1.4 milioane de maşini cu airbag-uri defecte

  Toyota a avut anul acesta mari probleme cu componenta airbag a maşinilor. Airbag-urile de la Takata au forţat producători mari de autoturisme să recheme în fabrică aproximativ 60 de milioane de maşini numai în Statele Unite ale Americii.

  În timp ce industria auto încă are de-a face cu extinderea riscurilor asociate cu airbag-urile de la Takata, care au fost legate de zeci de morţi şi sute de răniţi, Toyota a anunţat acum o nouă rechemare.

  Producătorul auto japonez recheamă în fabrică 1,43 milioane de maşini cu defecte la sistemul airbag şi 2,8 milioane de maşini care au probleme cu emisiile de gaze.

  Toyota a ţinut să menţioneze că rechemarea maşinilor în fabrică nu are de-a face cu airbag-urile Takata. Airbag-urile care sunt furnizate de către un alt funizor a cărui nume nu l-am aflat, au o mică crăpătură care ar putea provoca o situaţie nedorită.

  Nu au fost raportaţi morţi sau răniţi din cauza acestei probleme pentru moment, dar producătorul auto japonez nu vrea să îşi asume niciun risc. A doua rechemare în fabrică de către Toyota include modelele Prius şi Lexus CT200h construite între 2010 şi 2012.

  Sursa: Engadged

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here