More

  Google Maps primeşte suport pentru destinaţii multiple pe Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă deţii un telefon Android, de acum îţi poţi planifica o călătorie cât de mare vrei. Probabil ai aflat până acum că Google Maps nu avea suport pentru destinaţii multiple. Ei bine, de acum încolo are!

  De astăzi înainte poţi planifica un tur prin mai multe oraşe ale ţării chiar pe desktop şi nu va trebui să navighezi de la o oprire la alta de pe telefonul mobil: Google se pare că pregăteşte în tăcere o actualizare la Maps pentru Android care îşi permite să setezi opriri multiple.

  Poţi naviga la un obiectiv turistic, un restaurant şi un hotel fără să restabileşti direcţiile de fiecare dată. Pentru moment, suportul nu este disponibil şi pentru iOS.

  Chiar dacă pentru moment nu vei folosi noua funcţie, este bine să ştii din timp de ea şi să verifici dacă aplicaţia Google Maps este actualizată la zi, pentru că nu ştii cu adevărat când va fi extrem de utilă.

  Va dura câteva zile până când serviciul va fi disponibil pentru fiecare utilizator în parte, aşa că, dacă ai planificat un concediu în perioada următoare, nu ezita să foloseşti noua funcţie Google Maps pentru a naviga simplu şi rapid.

  Până acum, aplicația decidea singură ruta pe care o urma un traseu, dar afișa mai multe rute predefinite dintre care utilizatorul putea alege.  Modificarea unui traseu astfel încât să treacă printr-un anumit punct intermediar se face apăsând butonul ”+” de sub destinația inițială și căutând locația dorită. De asemenea, pot fi adăugate mai multe puncte intermediare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.