More

  Android 7.0 N de la Google se numeşte oficial Nougat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a anunţat joi că Android 7.0 va fi cunoscut oficial drept Nougat. Aşadar, ne pare rău pentru cei care sperau că noul sistem de operare Android se va numi Nutella.

  Aşa cum ne-am obişnuit, Google a adăugat statuia Nougat (Nuga) în grădina unde se află birourile companiei în Mountain View.

  La Google I/O, gigantul online a anunţat că va lua în considerare sugestii pentru numele următorului sistem de operare. Printre numele publicate pe website-ul Android N al Google s-au numărat nachos, naan, nectar, nut brittle şi multe altele. Dar, Nougat a fost câştigător, alăturându-se Marshmallow, Lollipop, KitKat, Ice Cream Sandwich şi toate celelalte dulcegării Android.

  Dezvoltatorii au putut să pună mâna pe Android N încă din luna martie, o schimbare pentru Google, care în mod normal lansa următoarea versiune de Android dezvoltatorilor la I/O.

  Am primit cu adevărat la multe informaţii la conferinţa Google I/O, de la actualizări de securitate importante la detalii despre Daydream, un nou protocol pentru telefoanele şi tabletele Android VR-ready.

  Publicul Android va putea încerca cel mai probabil sistemul de operare Nougat în lunile cele urmează, poate chiar după ce vor fi lansate următoarele generaţii de dispozitive Nexus de la Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.