More

  Google pare să construiască 2 smartwatch-uri Android Wear cu Google Assistant integrat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Au existat în ultima perioadă o serie de zvonuri cu privire la faptul că Google ar putea lucra la propriul smartphone şi ştim cu certitudine că Google a creat deja propria divizie hardware.

  Acum, există zvonuri care indică faptul că Google lucrează la crearea propriilor smartwatch-uri cu Android Wear şi Google Assistant integrat.

  Potrivit raportului, Google lucrează la două smartwatch-uri Android Wear dar este neclar dacă le va produce in-house sau vor fi produse cu ajutorul partenerilor care se ocupă şi de dispozitivele Nexus. S-ar părea că, cele două smartwatch-uri ar putea urma acelaşi model cu cel al dispozitivelor recente Nexus, cu un produs premium, de dimensiuni mai mari, şi unui mai mic căruia îi lipsesc funcţiile avansate, care ar trebui să fie mai ieftin.

  Ceasul mai mare se pare că va fi sport şi va include conecticitate LTE, GPS, monitorizare a ritmului cardiac, în vreme ce cel mai mic nu va include aceste opţiuni.

  Ambele smartwatch-uri vor avea display-uri circulare. Cel mare, cunoscut sub nume de cod Angelfish, se pare că va semăna destul de mult cu LG Watch Urbane 2 şi Moto 360 şi va fi relativ subţire la 14 mm cu un diametru de 43.5 mm, care este mai mic şi decât Lg Watch Urbane 2 (44.5 mm) şi mai mare decât Moto 360 (46 mm).

  Ceasul mai mic, sub nume de cod Swordfish, va semăna mai degrabă cu Pebble Time Round şi va avea un display cu diametrul de 42 mm, fiind subţire de 10.6 mm. Interesant este că Swordfish va avea suport pentru curele MODE, în timp ce Angelfish nu va avea.

  Ambele ceasuri inteligente vor oferi integrare Google Assistant cu alerte contextuale, dar este neclar dacă asta înseamnă orice funcţii software pe care nu le găseşti pe alte dispozitive Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.