More

  O mamă şi fiul său în vârstă de 14 ani dau în judecată Snapchat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicaţia de mesagerie Snapchat este dată în judecată de o mamă şi fiul său de 14 ani. În plângere, femeia spune că funcţia Discover de la Snapchat le oferă minorilor acces la postări de natură sexuală.

  Snapchat este acuzat că încalcă Actul de Decenţă în Comunicare. Acest act se referă la reglementările cu privire la conţinutul pentru adulţi pe internet care a fost publicat în anul 1996.

  Nu este pentru prima dată când Snapchat este legat de scandaluri cu privire la imagini explicite. Pentru că imaginile trimise prin intermediul aplicaţiei dispar după o anumită perioadă de timp, aplicaţia este utilizată uneori şi de cei cărora le place să publice imagini cu conţinut sexual.

  Cazul mamei în procesul cu Snapchat este reprezentat de Mark Geragos la US Court for Central California. Ironic, Geragos l-a reprezentat şi pe Michael Jackson când starul pop a fost acuzat de molestare. Potrivit plângerii, tânărul de 14 ani a văzut conţinut pe Snapchat care arăta personaje Disney în poziţii explicite. Imaginile puteau fi văzute accesând funcţia Discover pentru un feed de pe BuzzFeed. Mai mult decât atât, adolescentul a continuat să vadă astfel de imagini chiar şi după ce a fost intentat procesul.

  În urma acestui proces, mama cere Snapchat sancţiuni civile (bani) şi ca în aplicaţie să există avertismente clare cu privire la un posibil conţinut explicit.

  „Milioane de părinţi din Statele Unit nu au la cunoştinţă că Snapchat publică conţinut sexual şi jignitor pentru copiii lor.”, se arată în dosarul de acuzare.

  Snapchat nu a fost reprezentat, potrivit companiei. Cu o valoare de 17 miliarde de dolari, Snapchat a căutat modalităţi de monetizare a aplicaţiei pentru a justifica valoarea sa. Discover publică imagini şi transmisiuni live de la un eveniment, toate de la terţe părţi. Snapchat a precizat clar că nu are control asupra acestui conţinut. „Partenerii noştri Discover au independenţă editorială, un lucru pe care noi în încurajăm”, spune Snapchat într-un comunicat de presă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.