More

  Pokémon Go, jocul care a înnebunit lumea, a ajuns şi în Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pokémon Go a câştigat rapid notorietate, chiar dacă iniţial a fost lansat doar pe pieţele din SUA, Australia şi Noua Zeelandă. Începând de săptămâna trecută, Pokémon Go a ajuns oficial şi în Europa.

  Pokémon GO este mai popular chiar decât Tinder, iar utilizatorii petrec mai mult timp pe acest joc decât pe WhatsApp, Instagram, Snapchat sau Facebook Messenger, aşa cum arată un studiu SimilarWeb. Pokemon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, care înseamnă „monștrii de buzunar”.

  Pentru moment, utilizatorii se pot bucura de el doar în Germania, dar zilele următoare va fi disponibil şi în alte ţări europene. Aplicația, dezvoltată de Niantic Inc, start-up intern al Google-Alphabet, împreună cu Nintendo Co Ltd și Pokémon Company International, a fost lansată în Statele Unite, Noua Zeelandă și Australia la 7 iulie. În mai puțin de o săptămână, a devenit una dintre aplicațiile cele mai descărcate de pe Android Magazin Play.

  DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

  Chiar dacă Pokémon Go nu fusese lansat în Europa, pasionații europeni de jocuri pe smartphone puteau să descarce direct aplicația pretinzând că sunt domiciliați în una din primele trei țări unde a fost lansat jocul.

  Pokémon Go este un joc gratuit, care implică găsirea și capturarea de personaje virtuale Pokémon în diferite locuri din viața reală. Practic utilizatorii se mută din jocul digital în lumea fizică, prin intermediul camerei smartphone-ului lor, făcându-i să descopere locații în viața reală unde pot găsi, face schimb și lupta cu pokémoni.

  Pokémon Go a generat deja venituri de mai multe milioane de dolari. Jocul în sine este gratuit, însă utilizatorul este stimulat să bage mâna în buzunar dacă vrea să adauge anumite funcții suplimentare, de exemplu pentru a cumpăra alimente pentru hrana monștrilor capturați.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.