More

  Pokémon Go este cel mai popular joc pentru mobile din istoria SUA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Inevitabilul s-a produs: Pokémon Go este oficial cel mai mare joc pentru mobile din istoria Statelor Unite ale Americii. Şi nu a fost nevoie de mai mult de o săptămână pentru a ajunge acolo.

  Pokémon Go a ajuns până astăzi la 21 de milioane de jucători activi zilnic, jocul depăşind astfel recordul deţinut de Candy Crush Saga în 2013, de 20 de milioane de utilizatori zilnic.

  O dată cu lansarea Pokémon Go şi în Europa şi cu milioane de utilizatori neştiuţi ce vor deveni în curând dependeţi, se pare că este o chestiune de timp înainte să anunţăm că Pokémon Go este cel mai popular joc pentru mobile din istoria jocurilor. Potrivit SurveyMonkey (firma de cercetare din spatele cifrelor pe care le avem la acest moment): „În doar 3 zile de la lansare, Pokémon Go a atras mai mulţi utilizatori decât Twitter şi înfloreşte în topul App Store, câştigând milioane de dolari pe zi pentru dezvoltatorul său, Niantic.”

  Întrebarea cea mai mare este cum va reuşi Pokémon Go să păstreze atenţia utilizatorilor? Cu siguranţă, jocul vine cu elemente noi, nemaîntâlnite în lumea jocurilor, dar o dată ce jucătorii se vor obişnui cu acesta, cum va face compania ca numărul lor să nu se reducă considerabil?

  DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

  Chiar dacă isteria Pokémon Go începe să enerveze unii oameni, trebuie să respectăm jocul pentru că a cucerit deja 21 de milioane de oameni din SUA, asta în doar câteva zile, iar lucrurile ar putea să stea la fel şi în Europa şi restul lumii, dacă este să analizăm reţelele sociale şi discuţiile pe care le poartă cei din jurul nostru.

  Tu ai jucat Pokémon Go? Crezi că numărul utilizatorilor va continua să crească sau a fost pur şi simplu isteria de moment? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.