More

  Facebook Instant Articles sunt disponibile acum şi pe Messenger

  Facebook extinde formatul Instant Articles şi pentru linkurile distribuite prin intermediul aplicaţiei Messenger.

  Această funcţionalitate a fost până de curând numai pentru linkurile deschise prin intermediu aplicaţiei Facebook.

  Acum, Facebook a anunţat compatibilitatea formatului pentru versiunea Android a Messengerm urmând ca iOS să primească curând o actualizare pentru activarea acestei opţiuni.

  Spre deosebire de linkurile obişnuite, care sunt deschise în browserul integrat, Instant Articles se încarcă direct în aplicaţia Facebook, acum şi în Messenger, instantaneu, fără a fi direcţionaţi către site-ul publicaţiei.

  Reţeaua de socializare a început să experimenteze cu această funcţionalitate anul trecut, cu un număr limitat de articole şi publicaţii, treptat extinzând formatul şi pentru alte publicaţii.

  Posibilitatea de acesare Instant Articles din aplicaţia Messeenger este primul demers de extindere al formatului, dincolo de aplicaţia Facebook.

  Modul de semnalare alarticolelor instant pentru Messenger va fi acelaşi ca şi în cazul aplicaţiei Facebook. Articolele vor fi marcate cu un „fulger” care indică încărcarea rapidă a linkului sub forma Instant Article.

  Funcţionalitatea este disponibilă momentan numai pentru utilizatorii Android, urmând ca utilizatorii iOS să primească funcţionalitatea în săptămânile care urmează.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here