More

  Nintendo vrea blocarea descărcărilor din resurse neoficiale a jocului Pokemon Go

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nimeni nu s-a aşteptat la febra generată de jocul Pokemon Go, care a cuprins întreg globul, în numai nouă zile de la lansare.

  Problema este cauzată de lansarea treptată a jocului, pentru a preveni suprasolicitarea serverelor. Acest lucru a nemulţumit milioane de utilizatori din toată lumea, care abia aşteptau să se logheze şi să prindă cât mai mulţi pokemoni. În Singapore, un bărbat a rămas fără loc de muncă din cauza lipsei disponibilităţii jocului.

  Nu a durat mult până când utilizatorii au apelat la metode mai puţin spre deloc legale, pentru a descărca o versiune Pokemon Go.

  Nintendo, hotărât să gestioneze programul de lansare a jocului la nivel mondial, a trimis foarte multe cereri de excludere din rezultatele de căutare a mai multor site-uri care oferă copii neautorizate ale jocului.

  DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

  Internetul este plin cu copii şi ghiduri neautorizate Pokemon Go, care explică cum poţi intala jocul pe diferite platforme. Mai mult, 6,3% din numărul total de dispozitive smartphone din Canada şi Olanda, ţări unde Pokemon Go nu este încă disponibil, au deja jocul încărcat.

  Totuşi, cei care vor să descarce copii neautorizate ale jocului trebuie să fie foarte atenţi la programele de tip malware. Cel mai indicat este ca utilizatorii să aştepte versiunea oficială a jocului, pe magazinele Google Play sau App Store, pentru a se asigura de autenticitatea şi securitatea jocului Pokemon Go.

  pokemon

  Pokeon Go este cel mai popular şi cel mai răspindit joc de pe site-urile de tip torrent. Niantic, studioul care a dezvoltat jocul, se pregăteşte să lanseze jocul pentru cât mai mulţi utilizatori.

  Momentan jocul este disponibil pe continentul european în Germania, Marea Britanie, Italia, Spania şi Portugalia.

  DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.