More

  Cele mai ciudate păţanii prin care au trecut jucătorii Pokemon Go

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pokemon Go s-a lansat în America şi alte câteva ţări de pe alte continente de numai o săptămână, dar acest timp a fost suficient ca jucătorii să aibă parte de experienţe rupte parcă din filmele de comedie.

  Un utilizator Twitch a căzut accidental într-o piscină în timp ce încerca să facă streaming live jucându-se, iar un private shop din Marea Britanie a devenit un sediu extrem de popular pentru jucătorii Pokemon Go: „Private Shop-ul Plymouthe este o sală de sport Pokemon Go”, „Haide să îl prindem pe Pikatchu … Boom, Boom.”, sunt doar două dintre tweet-urile amuzante despre locaţie.

  În acelaşi timp, oamenii publică pe site-urile de socializare fotografii cu zonele genitale acoperite strategic cu pokemoni. Există chiar şi o platformă specială unde jucători pot urca fotografii nude cu pokemoni acoperind zonele genitale.

  Dacă aceste poveşti vi se par amuzante, staţi să vedeţi ce i-a trecut prin minte unui jucător trăznit. Acesta a încercat să găsească şi să ardă pokemon-ul cu un aruncător de flăcări. Pokemon Go îţi poate pune în pericol chiar şi relaţia de cuplu, mai ales dacă eşti genul de persoană căreia îi place să „zburde din floare în floare”. Un bărbat din New York a fost prins în timp ce îşi înşela prietena.

  DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

  Oamenii au jucat Pokemon Go chiar în apropierea locurilor precum zonei comemorative pentru atentatul de la 11 septembrie sau Muzeul Holocaustului: „Primim cu braţele deschise şi întâmpinăm vizitatorii să folosească tehnologia pentru expoziţiile şi programele noastre, în timp ce prezintă respect pentru rolul nostru de locaţie de comemorare”, este mesajul transmis pe Twitter de Muzeul Holocaustului din SUA.

  Alţi jucători Pokemon Go încalcă legea şi pătrund pe proprietăţi private: „Tocmai am intrat pe proprietatea cuiva pentru a prinde un pokemon”, spune utilizatorul Ali-A pe Twitter. Unii au intrat chiar în sediul poliţiei, iar organele statului nu au întârziat să aibă o reacţie publică: „Pentru acei antrenori Pokemon care utilizează Pokemon Go, poate că Sediul Poliţiei din Darwin figurează ca un Pokestop, dar vă sfătuim să nu intraţi aici pentru a câştiga pokeballs. De asemenea, ar fi o idee bună să ridicaţi ochii din telefon şi să vă asiguraţi în ambele direcţii atunci când traversaţi strada.”

  Mai nou, chiar şi dronele au ajuns un mijloc prin care jucătorii pot captura pokemoni din cer. Totuşi, să ne amintim şi faptul că antrenorii îşi riscă vieţile atunci când se joacă la Pokemon Go în timp ce se află la volan.

  Pokemon Go te poate ajuta să ai parte chiar şi de experienţe sinistre. O fată din Wyoming a dat peste un cadavru în Wind Tiver, în timp ce juca jocul Pokemon Go. Mai mult decât atât, tot mai mulţi oameni ajung la urgenţe cu răni în urma experienţelor Pokemon Go, unul dintre jucători rupându-şi chiar o claviculă din neatenţie.

  Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Oregon a fost înjunghiat în timp ce se juca Pokemon Go şi a refuzat îngrijiri medicale pentru că nu a dorit să se oprească din capturarea pokemonilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.