More

  Pokemon Go pune în pericol vieţile jucătorilor: Lovit de maşină, căzut de pe stâncă, înjunghiat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu mai este nevoie să spunem că s-a creat o isterie în jurul jocului Pokemon Go şi că Statele Unite ale Americii experimentează din plin curentul. Chiar dacă Pokemon Go are părţile sale frumoase, să nu uităm că există situaţii în care viaţa jucătorilor este pusă în pericol.

  Lovit de maşină, căzut de pe stâncă sau înjunghiat, sunt doar câteva dintre necazurile în care jucătorii Pokemon Go au intrat. Spre exemplu, jucătoarea Maddie Olson din SUA era în căutarea unui pokemon pentru aplicaţia Pokemon Go, când din senin o maşină a oprit lângă ea în intersecţie, iar indivizii aflaţi în autoturism au încercat să o răpească.

  DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

  Pokemon Go putem spune că creează dependenţă şi că este extrem de captivant, dar în acelaşi timp, putem afirma fără doar şi poate că prinderea tuturor pokemonilor îţi poate crea necazuri serioase.

  Un alt jucător Pokemon Go a intrat cu maşina într-un copac în timpul în care încerca să captureze un pokemon, iar încă o fată a fost izbită de o maşină după ce s-a trezit lângă o autostradă.

  Un tânăr a fost înjunghiat în timp ce se juca la orele 02:00 dimineaţa: „M-a înjunghiat în timp ce am reuşit să îl împing cu piciorul”, spune Michael Baker. Alţi doi tineri au fost atât de distraşi de căutarea pokemonilor încât au căzut de pe o stâncă.

  Un student la Stanford a fost ameninţat cu pistolul de un bărbat doar pentru că acesta era negru şi juca Pokemon Go în preajma a alţi doi bărbaţi de origine asiatică: „Am avut noroc că nu a scos pistolul să împuşte întâi”, a declarat Jeremy Feaster.

  DESCARCĂ POKEMON GO DIN PLAY STORE

  Aşadar, în timp ce Pokemon Go este distractiv şi te pune în mişcare, hazardurile sunt reale, iar jocul este, ei bine, un joc.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.