More

  LG lansează senzorii SmartThinQ şi SmartThinQ Hub pentru casele inteligente

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG Electronics (LG) a lansat senzorul SmartThinQ şi SmartThinQ Hub pe piaţa coreeană cu scopul de a se extinde pe segmentul caselor inteligente, aflat în plină dezvoltare.

  Senzorul inovator SmartThinQ poate fi ataşat dispozitivelor obişnuite din casă, precum maşini de spălat sau frigidere, transformându-le în dispozitive inteligente. Între timp, SmartThinQ Hub serveşte ca un punct central de acces pentru casele inteligente, comunicând cu toate dispozitivele şi senzorii conectaţi din casă.

  Senzorul SmartThinQ: tranziţia spre dispozitive inteligente

  Senzorul SmartThinQ este un dispozitiv circular de aproximativ 4cm în diametru ce poate fi ataşat oricărui aparat casnic. Senzorul este proiectat cu scopul de a percepe vibraţii sau schimbări de temperatură, transmiţând apoi informaţii despre starea dispozitivului la care este ataşat, cu ajutorul aplicaţiei SmartThinQ.

  De exemplu, senzorul poate fi folosit pe o masina de spălat convenţională pentru a notifica utilizatorul despre completarea unui ciclu de spălare la o perioadă de timp prestabilită după ce acesta a fost finalizat. Senzorul poate de asemenea aminti utilizatorilor când trebuie curăţată cuva maşinii de spălat. Ataşat de un aparat de aer condiţionat, senzorul poate fi folosit pentru pornirea şi oprirea acestuia, sau chiar pentru a-i ajusta setările de temperatură când utilizatorii nu sunt acasă.

  Pe scurt, senzorul poate fi folosit împreună cu dispozitivele convenţionale din locuinţă, transformându-le astfel în dispozitive inteligente. Utilizatorii pot ataşa senzorul SmartThinQ chiar şi pe uşi sau ferestre, fiind astfel mai lipsiţi de griji, deoarece vor putea primi notificări când acestea au fost deschise. Utilizatorii vor putea acum să experimenteze confortul tehnologiei IoT (Internet of Things) în propria casă fară a fi nevoiţi să înlocuiască dispozitivele deja existente.

  2. LG SmartThinQ™ Hub

  SmartThinQ Hub: conexiune pentru toate dispozitivele

  Cu un design elegant, SmartThinQ Hub serveşte ca o poartă de acces pentru dispozitivele casnice conectate şi pentru senzorii SmartThinQ folosind Wi-Fi sau conectivitate Zigbee. SmartThinQ Hub vine echipat cu un ecran color LCD de 3.5-inci şi poate trimite notificări telefoanelor inteligente sau să transmită o alertă cu ajutorul difuzoarelor încorporate. În plus, SmartThinQ Hub se poate sincroniza cu alte servicii online precum calendarul Google sau prognoze meteorologice. SmartThinQ Hub poate fi folosit şi drept difuzor Bluetooth.

  “Suntem foarte entuziasmaţi de lansarea în Coreea a noilor noastre produse pentru casele inteligente”, afirmă Jo Seong-jin, Preşedintele LG Electronics şi a companiei Home Appliance & Air Solutions. “Privind înainte, spiritul inovator al LG va deschide calea în iniţiativa globală pentru adoptarea tehnologiei IoT.”

  Noile produse realizate din iniţiativa continuă LG pentru case inteligente vor intra pe piaţa din Statele Unite în luna august a acestui an, cu o expansiune treptată pe pieţele globale în lunile ce urmează.

  1. LG SmartThinQ™ sensor

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.