More

  REVIEW: Tefal Access Steam este aparatul de călcat cu abur de care fiecare familie are nevoie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Câţi dintre noi suntem încântaţi când vine vorba de călcat haine, fie că ne referim la cămaşa pe care trebuie să o îmbrăcăm la birou, de o rochie pe care să o purtăm cu mândrie la o întâlnire cu persoana iubită sau pur şi simplu de un tricou din bumbac pentru o plimbare relaxantă de seară?

  Răspunsul este cu siguranţă: nu mulţi! Atunci când eşti nevoit/ă să calci pe fugă o bluză dintr-un material mai pretenţios precum mătasea sau nylonul, rareori obţii cele mai bune rezultate şi nu rişti să arzi piesa vestimentară. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să îţi cumperi un tricou nou sau o rochiţă dintr-un material mai pretenţios şi să nu apuci să le îmbraci niciodată pentru că le-ai ars de la prima călcare?

  Eu pot spune cu mâna pe inimă că fac parte din categoria persoanelor care fug mâncând pământul când vine vorba de călcat haine, ca să nu mai spun de feţe de masă sau aşternuturi pentru pat. De aceea, atunci când am afla de la fetele de la Pure Media Solutions că există modalităţi mult mai simple şi mai rapide prin care să am grijă de hainele necălcate nu doar în vacanţa de vară, ci şi în viaţa de zi cu zi, am spus că este absolut necesar să încerc un aparat de călcat cu abur de la Tefal, care potrivit specificaţiilor este foarte practic şi uşor de folosit.

  20160721_141907

  Astfel, timp de o săptămână am renunţat la fierul de călcat clasic în favoarea Access Steam de la Tefal, iar rezultatele au fost mai bune decât m-aş fi aşteptat. Desigur, trebuie precizat de la bun început că aparatul de călcat cu abur de la Tefal nu oferă aceleaşi rezultate ca cele pe care le obţii cu un fier de călcat clasic, dar cu siguranţă este soluţia care te ajută rapid să îndepărtezi cutele şi în acelaşi timp îţi împrospătează şi igienizează hainele.

  Partea cea mai frumoasă la Access Steam a fost că nu a trebuit de fiecare dată să întind masa de călcat, pentru că poţi netezi hainele, le poţi împrospăta şi igieniza în timp record, direct pe umeraş. Dispozitivul include şi un accesoriu pentru agăţat hainele, să le poţi călca în poziţie verticală şi vine cu un rezervor ce are o capacitate de 200 ml, care este detaşabil şi se umple cu foarte mare uşurinţă.

  20160721_101943 20160721_141946

  Sincer, înainte să intru în posesia aparatului de călcat cu aburi, am crezut că este destul de uşor, dar m-am cam înşelat. În ceea ce priveşte greutatea, Access Steam nu este mai uşor decât un fier de călcat clasic, de aceea nici nu recomand să fie folosit în loc de fier de călcat clasic atunci când vine vorba de ţesături mai groase sau de pantaloni.

  Am testat Access Steam de la Tefal pe tricouri, bluziţe din mătase, pe rochiţe de vară din in, dar şi pe bluziţe mai groase pe care le îmbrac în zilele răcoroase. Cele mai bune rezultate le-am obţinut în cazul hainelor din bumbac, in,  şi mătase, pentru celelalte fiind necesară folosirea unui fier de călcat clasic.

  Aparatul de călcat cu abur Access Steam de la Tefal mai vine cu două accesorii care pot fi folosite atunci când vrei să îndrepţi cutele de pe hainele cu materiale extrem de sensibile la căldura pe care o poate emana dispozitivul. Noi am folosit un astfel de accesoriu atunci când am călcat partea din faţă a tricoului de mai jos, pentru că ţesătura este fragilă şi cu un fier de călcat clasic cu siguranţă mai repari ceva doar cu „zeamă de foarfecă”.

  Tefal

  Recomand aparatul cu abur pentru călcat Acces Steam de la Tefal tuturor femeilor care sunt mereu pe fugă şi obişnuiesc să îmbrace hăinuţe din ţesături fine şi pretenţioase, dar şi bărbaţilor care nu suportă nicio cută pe ţinutele pe care le îmbracă la întâlnirile de afaceri sau la birou. În plus, dacă obişnuiţi să călătoriţi, aparatul poate fi luat oricunde, pentru că este portabil şi se depozitează oriunde în poziţie verticală sau agăţat.

  Aş mai avea de făcut o precizare cu privire la produsul testat, atunci când blochezi butonul pentru aburi şi laşi aparatul să funcţioneze la capacitate maximă, rişti să pătezi piesa vestimentară cu apă, dar pe de altă parte, acelaşi lucru se poate întâmpla şi în cazul fierului de călcat clasic, atunci când aburul este în exces. Preţul unui aparat de călcat vertical cu abur Tefal Access Steam este de aproximativ 300 lei, acesta fiind diferit în funcţie de retailerul de la care decizi să îl achiziţionezi.

  Consider că un astfel de gadget merită investiţia financiară, mai ales dacă nu eşti un fal al călcatului hainelor şi până acum ai avut parte de nenumărate accidente în urma cărora ai rămas cu hainele arse.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.