OnePlus 3 Soft Gold va fi disponibil în Europa începând cu 1 august | NOOBZ.RO

OnePlus 3 Soft Gold va fi disponibil în Europa începând cu 1 august

Mădălina Gănescu
- 26.07.2016, 9:07 în Smart
0

SHARES

OnePlus 3 nu este cel mai bun smartphone Android de pe piaţă, dar în ciuda specificaţiilor grozave, telefonul a fost disponibil doar în versiunea graphite până acum.

Au existat zvonuri legate de posibilitatea lansării altor culori, iar în cele din urmă zvonurile au devenit realitate, când şeful OnePlus a confirmat printr-un tweet că noua culoare ar putea fi disponibilă începând cu a doua jumătate a lunii iulie.

La fel ca în cazul altor companii, OnePlus nu merge pe versiunea simplă „gold”, ci numeşte nuanţa telefonului „Soft Gold”, promiţând astfel o textură soft, cu un ton mai întunecată decât auriul pe care îl ştim deja.

OnePlus 3 Soft Gold este inspirat din atingerea nisipului fin şi dellicat. Potrivit echipei de presă de la OnePlus, „nuanţa este prea bună şi trebuie văzută ca să te convingi şi să o apreciezi.”

OnePlus 3 Soft Gold va fi disponibil în întreaga lume după cum urmează: în America din 26 iulie, Europa, Canada şi Hong Kong începând cu 1 august. O dată de lansare în India nu a fost încă anunţată, dar cel mai probabil nu va mai dura mult şi va ajunge şi acolo.

Versiunea Soft Gold a OnePlus 3 se presupune că va fi lansată în ediţie limitată şi poate fi achiziţionată, la fel ca toate celelalte telefoane OnePlus, de pe OnePlus.net. Eşti interesat să achiziţionezi o versiune soft gold a OnePlus 3? Lasă-ne părerea ta cu privire la noua culoare şi dacă vei cumpărat produsul în secţiunea de comentarii de mai jos!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!