More

  OnePlus 3 Soft Gold va fi disponibil în Europa începând cu 1 august

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OnePlus 3 nu este cel mai bun smartphone Android de pe piaţă, dar în ciuda specificaţiilor grozave, telefonul a fost disponibil doar în versiunea graphite până acum.

  Au existat zvonuri legate de posibilitatea lansării altor culori, iar în cele din urmă zvonurile au devenit realitate, când şeful OnePlus a confirmat printr-un tweet că noua culoare ar putea fi disponibilă începând cu a doua jumătate a lunii iulie.

  La fel ca în cazul altor companii, OnePlus nu merge pe versiunea simplă „gold”, ci numeşte nuanţa telefonului „Soft Gold”, promiţând astfel o textură soft, cu un ton mai întunecată decât auriul pe care îl ştim deja.

  OnePlus 3 Soft Gold este inspirat din atingerea nisipului fin şi dellicat. Potrivit echipei de presă de la OnePlus, „nuanţa este prea bună şi trebuie văzută ca să te convingi şi să o apreciezi.”

  OnePlus 3 Soft Gold va fi disponibil în întreaga lume după cum urmează: în America din 26 iulie, Europa, Canada şi Hong Kong începând cu 1 august. O dată de lansare în India nu a fost încă anunţată, dar cel mai probabil nu va mai dura mult şi va ajunge şi acolo.

  Versiunea Soft Gold a OnePlus 3 se presupune că va fi lansată în ediţie limitată şi poate fi achiziţionată, la fel ca toate celelalte telefoane OnePlus, de pe OnePlus.net. Eşti interesat să achiziţionezi o versiune soft gold a OnePlus 3? Lasă-ne părerea ta cu privire la noua culoare şi dacă vei cumpărat produsul în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.