Pokemon GO primeşte o serie de noi schimbări pentru că interesul jucătorilor începe să scadă

Mădălina Gănescu
- 25.07.2016, 19:37 în Divertisment
0

SHARES

Pokemon GO se pare că este unul dintre acele jocuri care se aprinde repede şi se stinge la fel de repede. Deşi cel mai popular şi mai descărcat joc pentru smartphone din istoria Americii a făcut furori în doar câteva zile de la lansare, interesul jucătorilor începe deja să scadă.

În timpul evenimentului ComicCon, care a avut loc în weekend, John Hanke, CEO şi fondator Pokemon GO dezvoltat de Niantic, a vorbit despre feedback-ul nebun la joc şi funcţiile care se pregătest pentru a fi lansate în viitorul apropiat.

Deşi acesta nu a folosit un termen limită exact, el recunoaşte că noi monştri vor apărea „în lunile şi anii ce urmează”. De asemenea, acesta a precizat cât a fost de încântat de ideea de Pokeshop-uri personalizabile. În acelaşi timp, noi date arată căjucătorii din Statele Unite ale Americii încep să îşi piardă interesul pentru Pokemon GO.

Hanke a menţionat frecvent că echipa Niantic lucrează din greu pentru ca serverele să nu crape. În plus, au existat o serie de conversaţii despre posibile update-uri la joc, inclusiv cele realizate de jucători.

Cea mai importantă schimbare în ceea ce priveşte gameplay-ul, este posibilitatea de personalizare a Pokeshop-urilor. Hanke a precizat că „este o idee destul de tare să poţi achiziţiona un obiect care schimbă funcţia unui Pokeshop şi îi oferă o nouă capacitate.”

CEO-ul a mai dezvăluit că Niantic era deja interesat să introducă Pokeshop-uri de vindecare în joc. Totuşi, orice funcţie nouă ar putea presupune o perioadă destul de lungă pentru a fi lansat, de vreme ce în această perioadă se lucrează intens pentru ca serverele să nu mai cadă. Deşi Pokemon GO se dezvoltă incredibil de bine la nivel global, în cele din urmă dă semne că nu mai prezintă acelaşi interes major în Statele Unite ale Americii.

Ultimele date oferite de SurveyMonkey arată nu doar că numărul de utilizatori activi zilnici Pokemon GO s-a plafonat, ci şi că a fost sesizată o scădere. De la un număr de 26 de milioane de utilizatori atât pe Android, cât şi pe iOS în 10 zile, cifra a început să scadă de la o săptămână la alta.

Aceeaşi tendinţă pare să fie valabilă şi în ceea ce priveşte dezinstalările. Dacă în prima zi numărul de instalări a crescut incredibil de mult, în următoarele săptămâni a scăzut semnificativ.

Tu cât timp petreci pe zi jucând Pokemon GO? Mai mult sau mai puţin decât o făceai la început?

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!