More

  WhatsApp pentru iOS primeşte o serie de îmbunătăţiri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp pentru iOS a primit un update major şi aşa cum veţi observa în aplicaţie, acum aveţi parte de o mulţime de schimbări. Emoticonurile sunt mai mari, înregistrarea video primeşte o nouă funcţie zoom in şi zoom out şi de acum poţi şterge simultan mai multe conversaţii.

  De astăzi, când utilizatorii trimit un singur simbol emoji într-o conversaţie de grup sau o conversaţie privată, acesta va fi de dimensiuni mai mari. Totuşi, dacă utilizatorul decide să trimită emoji-uri multiple într-un sigur mesaj, atunci dimensiunile vor fi unele normale.

  Update-ul WhatsApp v2.16.7 pentru iOS introduce de asemenea capacitatea de a face zoom in şi zoom out când înregistrezi un video. Utilizatorul trebuie să apese pe iconiţa care are camera, de lângă bara de text pentru a înregistra un video în WhatsApp. Înregistrarea începe când utilizatorul ţine apăsat butonul de pornire de pe display-ul iPhone-ului. De acum, doar printr-o mişcare în sus şi în jos, utilizatorul poate să dea zoom in şi zoom out în filmare. Totuşi, când faci zoom in/zoom out înregistrarea se opreşte şi porneşte doar atunci când ai stabilit încadratura dorită.

  Butonul de editare din partea de sus a WhatsApp pentru aplicaţia iOS a fost de asemenea îmbunătăţit. Acum, acesta permite utilizatorilor să şteragă, să marcheze ca fiind citite mai multe conversaţii în acelaşi timp. Butonul delete se activează doar pentru conversaţii private, iar conversaţiile de grup încă trebuie să fie şterse una câte una. Mai mult decât atât, funcţia de editare permite utilizatorilor să marcheze ca citite şi să arhiveze toate conversaţiile de grup sau personale.

  În afară de toate aceste îmbunătăţiri în WhatsApp pentru iOS, de acum înainte există şi un nou emoji pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Acesta este disponibil pentru utilizatorii Android lângă emoji-ul pentru bowling, în vreme ce pentru cei iOS va fi implementat în curând. Utilizatorii vor trebui să copieze simbolurile cu copy/paste în conversaţiile WhatsApp, iar simbolurile pot fi găsite aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.