More

  Apple iOS 9.3.3: ce trebuie să ştii despre noua actualizare iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a lansat actualizarea iOS 9.3.3 este acum disponibilă, după şapte luni de testări intense.

  Cu toate că această nouă actualizare nu este o actualizare care vine cu o serie nouă de funcţionalităţi, este o actualizare care are scopul de a remedia foarte multe probleme pe care utilizatorii le întâmpină.

  Acestea fiind spuse, este clar că posesorii iOS nu trebuie să amâne actualizarea şi să o descarce imediat.

  Spre deosebire de problemele întâmpinate de utiliazatori cu iOS 9.3.2, cum ar fi „Eroarea 56″, care bloca dispozitivele iPad, această actualizare pare a fi mai stabilă, din spusele utilizatorilor care au testat-o aproape două luni.

  După cum spuneam, cu toate că nu oferă funcţionalităţi noi, această actualizare remediază foarte multe probleme, inclusiv de securitate, între care menţionăm hiba din aplicaţia de Calendar, care permite hackerilor să restarteze forţat dispozitivul.

  S-a remediat şi problema CoreGraphics, prin intermediul căreia persoane neautorizate rulau fişiere de la distanţă, dar se aplică şi o serie întreagă de actualizări de securitate pentru Safari şi Siri.

  În plus, există mai multe îmbunătăţiri în ceea ce priveşte confidenţialitatea, inclusiv pentru navigarea prin intermediul browserului Safari.

  Se va simţi şi o îmbunătăţire a performanţei dispozitivului, un lucru obişnuit deja, pentru fiecare lansarea a unei noi actualizări iOS.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.