More

  Care flagship smartphone are cea mai bună baterie: S7/S7 Edge, P9, iPhone 6s, HTC 10, G5 sau Xperia X

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a prezentat un video în care compară bateriile flagship-urilor smartphone. Deloc surprinzător, Galaxy S7 şi S7 Edge de la Samsung bate toate dispozitivele la acest test, inclusiv LG G5 care este, de fapt, primul telefon care moare.

  Desigur, fiecare producător de smartphone-uri face o mulţime de teste interne şi fiecare dintre aceştia cumpără telefoane de la competitori pentru comparaţii, astfel încât să facă acele revendicări îndrăzneţe pe care le vedem întotdeauna în cadrul conferinţelor de presă.

  Există o mulţime de modalităţi prin care să manipulezi datele, pentru a ieşi învingător în timpul unui test comparativ şi video-ul de testare a bateriilor flagship-urilor smartphone prezentat de Samsung nu este cu nimic diferit.

  Desigur, nu putem afirma că bateriile S7 şi S7 Edge nu sunt bune, aş putea preciza chiar contrariul, dat fiind că utilizez un S7 Edge de mai bine de 4 luni de zile şi nu m-a lăsat niciodată la greu. Flagship-urile smartphone lansate de Samsung la începutul acestui an sunt printre cele mai bune când vine vorba de baterii.

  În video-ul de mai jos, S7 de la Samsung oferă o autonomie a bateriei de până la 10 ore şi 59 de minute şi S7 Edge de 10,5 ore. Deşi unii spun că nu au obţinut niciodată o astfel de performanţă, personal ajung să utilizez S7 Edge şi până la 48 de ore, asta dacă nu folosesc non-stop internetul şi nici nu vorbesc prea mult la telefon, iar în condiţii de utilizare intensă, telefonul oferă în medie 10 ore de utilizare, fără să fie necesară încărcarea.

  În plus, folosesc dispozitivul pentru a face Hot Spot când sunt în deplasare şi joc destul de mult Clash Royale, dar nu pot spune că a existat o zi în care să îmi încarc bateria telefonului mai devreme de minimum 10 ore de utilizare intensă.

  Phone Arena a prezentat la un moment dat un test în care S7 oferea o autonomie a bateriei de 6 ore şi 37 de minute şi am mai citit pe forum-uri păreri deloc plăcute ale utilizatorilor, dar pot spune că fac parte din categoria persoanelor mulţumite de autonomia bateriei S7 Edge.

  Am testat, de asemenea, Huawei P9, LG G5, HTC 10 şi iPhone 6S, nu şi Sony Xperia X, iar autonomia bateriilor diferă mult de la un telefon la altul. Huawei P9 mi-a oferit o experienţă plăcută, dar puţin cam „fierbinte”, iar într-un review dedicat puteţi afla mai multe. HTC 10 nu am apucat să îl forjez mai mult de 3 zile, l-am avut doar un weekend, iar povestea lui este aici, iar LG G5 a stat la mine mai bine de 2 săptămâni şi am vorbit despre bateria sa pe larg în acest material.

  Nu pot spune mai multe lucruri despre smartphone-urile enumerate mai sus, pentru că am efectuat testări scurte, în perioada lansării produselor, în schimb pot vorbi la nesfârşit despre S7 Edge de care mă folosesc zi de zi. Aşadar, dacă sunt întrebări pe marginea acestui produs, nu ezitaţi să le lăsaţi în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.