More

  Huawei deschide 15.000 de noi magazine în toată lumea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei Technologies este cel mai mare furnizor de echipamente de telecomunicaţii din lume, iar targetul lor pentru acest an este stabilit la 140 de milioane de dispozitive vândute.

  Huawei se va concentra în special pe modelele premium, iar pentru a atinge targetul de vânzări, compania va deschide încă 15.000 de magazine în toată lumea.

  Suntem optimişti şi încrezători că vom atinge ţinta stabilită de a livra 140 de milioane de smartphone-uri în anul 2016„, a declarat Richard Yu Chengdong, Directorul General Huawei cosumer business group, la Shenzhen.

  În 2015, Huawei a vândut 108 milioane de unităţi, iar anul acesta sunt hotărâţi să crească vânzările cu 30 de procente faţă de anul anterior. Cu toate că s-a produs o stagnare a economiei la nivel mondial, Huawei a rămas pe poziţii şi priveşte această ţintă cu entuziasm:

  Numărul magazinelor este departe de a fi suficient. Vom deschide mai multe magazine peste ocean„, a completat Richard Yu Chengdong. Huawei are deja 35.000 de magazine peste tot în lume, dintre care 11.000 în China, 6.500 în Asia, 6.200 în Europa şi 1.500 în America de Sud.

  Cu operaţiuni în 170 de ţări, susţinute de un număr tot mai mare de retaileri parteneri şi operatori de telefonie mobilă, prezenţa Huawei este printre cele mai mari în industria de telecomunicaţii. Apple, spre exemplu, are 484 de magazine în 17 ţări.

  Huawei a publicat recent rezultatele financiare, înregistrând o creştere a vânzărilor cu 25% de la an la an. Vânzările au văzut îmbunătăţiri în zona de business de consum cu până la 41%, cu mai bine de jumătate dintre acestea venind de pe pieţele de peste ocean. Cercetările de piaţă sugerează că cota de piaţă la nivel global a Huawei a ajuns la 11,4%, cu o cotă de piaţă premium cu o săritură de la 15.2% la 25.7% între lunile martie şi mai. Richard Yu crede că acest lucru se datorează cererii şi popularităţii smartphone-ului Huawei P9 şi CEO-ul rămâne optimist cu privire la faptul că va ajunge să prindă din urmă cei mai mari jucători de pe piaţa de smartphone-uri din lume.

  „Am avut aproximativ aceeaşi cotă de profit ca anul trecut … dar încă este cu mult în urma celor deţinute de Apple şi Samsung.”

  Deţii un dispozitiv smartphone Huawei sau ai în plan să achiziţionezi unul în perioada următoare? Care crezi că sunt punctele forte/slabe ale acestui brand? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.