More

  Accesorii pentru Samsung Galaxy Note 7: huse, carcase, baterii şi accesorii suplimentare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a proiectat o gamă variată de accesorii care să funcţioneze perfect împreună cu Galaxy Note 7. Aşa cum vei observa din rândurile ce urmează, gigantul sud-coreean oferă accesorii care să transforme Note 7 într-un dispozitiv nu doar mai productiv, ci şi mai puternic.

  Accesoriile pentru smartphone-uri sunt produse de care clienţii nu trebuie să se lipsească, cu atât mai mult dacă vorbim despre dispozitivele din categoria high-end, care presupun costuri de reparaţie care de multe ori reprezintă mai mult de 30% din preţul telefonului. Aşadar, considerăm necesară enumerarea accesoriilor pentru Samsung Galaxy Note 7 pentru cei care au achiziţionat deja un astfel de produs, dar şi pentru cei care aşteaptă al doilea val de comenzi care va începe aşa cum a anunţat Samsung România în data de 16 septembrie.

  Husa samsung galaxy note 7 oferă un anumit nivel de protecţie pentru phablet, în vreme ce folia de protecţie vine cu un alt tip de protecţie.  În acelaşi timp, o husă potrivită poate să asigure productivitate şi protecţie utilizatorului, în funcţie de suma de bani pe care acesta este dispus să o scoată din buzunar. Accidentele sunt inevitabile când vine vorba de smartphone-uri, fie că vorbim de zgârieturile de la cheile din buzunar, şocurile mecanice sau imersie (în cazul Note 7 vorbim de un telefon rezistent la apă, aşa că excludem această cauză de accident). Iată câteva exemple de accesorii pentru Samsung Galaxy Note 7 pe care Samsung le pune la dispoziţia clienţilor săi:

  Husă S View cu poziționare

  Husă de protecție care se poate transforma în suport printr-o simplă mișcare rapidă, permițând accesarea conținutului multimedia preferat. Stilul și versatilitatea acesteia sunt o încântare pentru ochi.

  husa 1

  Husă LED View

  Include o varietate de pictograme LED pentru a-ţi putea personaliza notificările şi pentru o recunoaștere rapidă și ușoară. De asemenea, poţi să contolezi alarma și cronometrul, să primeşti și să respingi apeluri glisând pur și simplu pe husă.

  husa 2

  Husă Clear View

  Designul său semitransparent se îmbină minunat cu finisajul curbat al telefonului pentru a-i oferi protecție fără să sacrifice stilul. De asemenea, poţi controla fără efort apelurile primite fără a deschide husa.

  husa 3

  Husă din piele

  Design extraordinar. Răsfățați-vă telefonul cu un strop de lux, cu această husă din piele cu finisaje premium. Concepută cu o atenție deosebită la detalii, aceasta husă oferă în egală măsură confort și eleganţă.

  husa 4

  Husă transparentă

  Combinația perfectă. Uniformă ultra subțire, această husă transparentă se potrivește atât de bine cu dispozitivul tău încât nici nu îi veți simți prezența. Gândeşte-te la husă ca la o metodă de sporire a protecției, fără creșterea volumului.

  husa 5

  Capac pentru tastatură

  Această tastatură se afișează rapid pentru a asigura confort și precizie sporită la tastare, protejându-ţi totodată dispozitivul contra deteriorării. În plus, nu necesită conectare sau încărcare, așadar vei economisi timp.

  capac

  Husă cu obiectiv

  Schimbă-ți perspectiva într-o clipă. Datorită obiectivelor interșanjabile de înaltă performanță, această husă îți permite să schimbi cu ușurință unghiul vizual. Acum poți face fotografii profesioniste fără a avea nevoie de echipament greoi.

  husa obiectiv 1

  Husă cu baterie

  Fii pregătit de acțiune, fără riscul de a epuiza bateria. Designul compact, rezistent la apă este comod de ținut în mână și continuă încărcarea chiar și în mediu umede. Aceasta oferă o încărcare de 3100 mAh.

  husa baterie

  Baterie externă

  Timpii mai mici de încărcare înseamnă că poți realiza mai multe, mai rapid. Creată pentru a funcționa cu o gamă largă de dispozitive, husa premium este concepută pentru compatibilitate și productivitate. Aceasta are capacitate de 10200 mAh.

  baterie externa

  Accesorii suplimentare

  Protecție pentru ecran

  Această husă păstrează aspectul dispozitivului tău datorită proprietăților sale robuste anti-șoc și anti-zgârieturi. De asemenea, reduce semnificativ degradarea culorii și protejează împotriva temperaturilor extreme.

  S Pen

  Precizie demonstrată. Îmbunătățirile majore au făcut acest stylus rezistent la apă, pentru a vă putea bucura de gesturi mult mai precise. Utilizarea acestuia este aproape identică cu scrisul tradițional.

  Conector USB tip C

  Dublu avantaj. Datorită compatibilității USB tip C, poţi încărca și transfera fără efort date de pe stickurile USB și dispozitivele tale preferate pe Galaxy Note7.

  Sursa: www.samsung.com/ro

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here