More

  Ce noi informaţii au mai apărut despre iPhone 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mai este foarte puţin timp până când este aşteptat ca Apple să anunţe noul iPhone 7, iar informaţiile despre viitorul dispozitiv sunt tot mai dese.

  Potrivit informaţiilor, lansarea va avea loc pe 7 septembrie 2016, iar fanii devin din ce în ce mai nerăbdători, căutând informaţii despre specificaţiile cu care iPhone 7 va încerca să rămână în joc sau chiar să „ia faţa competitorilor„.

  Cea mai nouă informaţie este despre procesorul cu care iPhone 7 va fi echipat, care s-ar numi „A10„. Informaţia a fost publicată pe Weibo de utilizatorul GeekBar.

  Dacă luam în calcul sporirea performanţei de 70% de la procesorul A8, disponibil pe iPhone 6, la procesorul A9, de pe iPhone 6S, este posibil ca Apple să pregătească un salt la fel de semnificativ şi pentru noul procesor A10.

  Apple-A10

  De când Apple a început să creeze propriile procesoare, începând cu procesorul A4 de pe prima versiune iPad, am asistat la îmbunătăţiri majore a proceselor grafice cu fiecare versiune nouă, depăşind chiar cel mai bun cip de la Qualcomm, din gama Snapdragon, care are mai multe nuclee şi viteze mai mari.

  Procesoarele mobile din gama A, care au o performanţă sporită, sunt dovada clară a potenţialului Apple. iOS este alt motiv pentru care iPhone rămâne competitiv, fiind conceput să realizeze foarte multe sarcini cu foarte puţine resurse.

  Fanii iPhone sunt interesaţi nu numai de specificaţiile pe care le va avea produsul sau care sunt schimbările de design pe care le primeşte acesta, ci şi de tot ce înseamnă accesorii necesare pentru dispozitiv. Indiferent cât de performant ar fi un smartphone, ştim prea bine că acesta necesită protecţie nu doar la interior, ci şi la exterior. De aceea, recomandăm şi în cazul smartphone-ului pe care Apple urmează să îl lanseze în luna septembrie o husă iPhone 7, ca de altfel şi o folie de protecţie sau alte accesorii care vă ajută să fiţi mai productivi şi să aveţi cât mai puţine griji.

  Ce alte zvonuri mai trebuie să ştii despre iPhone 7

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.