More

  Seagate a produs un SSD cu o capacitate de 60TB

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În vreme ce Samsung a început livrarea SSD-ului de 16TB, ceea ce pentru luna martie, când a fost realiat anunţul, era o cifră extraodinară, acum Seagate uimeşte industria cu cel mai mare mediu de stocare SSD.

  În cadrul Conferinţei Flash Memory Summit, din Santa Clara, Seagate a prezentat SSD-ul cu o capacitate de 60TB, cel mai mare din lume, până la acest moment.

  Pentru a ne face o idee asupra capacităţii de stocare, pe care o are acest SSD, memoria este suficientă pentru toată viaţa, suficient pentru 400 milioane de poze sau 12.000 de filme în format DVD, potrivit informaţiilor oferite de Seagate.

  Cu toate acestea, este evident că SAS SSD de 60TB nu este un produs care să se adreseze consumatorului casnic, ci mai mut companiilor, preţul acestuia fiind unul destul de piperat, la fel ca şi SSD-ul de 15TB, produs de Samsung.

  Dacă preţul nu este o problemă pentru companii, când vine vorba de acest tip de produse, Seagate are şi un pitch pentru vânzarea produsului: „Atinge 1PB (petabyte) cu numai 17 memorii SSD„.

  Momentan, SSD-ul produs de compania Seagate este disponibil numai pentru demonstraţie, acesta fiind programat pentru livrare „cândva în anul 2017„.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.