More

  Niantic interzice permanent accesul în Pokémon Go jucătorilor care trişează

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Niantic, compania care a creat jocul de realitate augmentată Pokémon Go, va interzce PERMANENT accesul la joc tuturor jucătorilor care încalcă termenii de utilizare al serviciului.

  Cu toate că aceste încălcări ale termenilor de utilizare variază de la caz la caz, blocarea accesului la joc pare a fi îndreptată către cei care folosesc tehnici de manipulare a GPS-ului, roboţi sau alte aplicaţii care permite manipularea jocului, dincolo de parametri stabiliţi de către dezvoltator.

  Spre exemplu, manipularea GPS-ului păcăleşte smartphone-ul astfel că te aplsează în altă ţară, ceea ce permite prinderea unui tip de pokemon care ar fi neaccesibil în locaţia ta. Pe de altă parte, boţii automatizează anumite componente ale jocului.

  Într-o postare de pe site-ul Niantic, compania subliniază tipurile de încălcare a termenilor de utilizare ce pot duce la blocarea accesului la joc:

  Asta include, dar nu se limitează la: falsificarea locaţiei, folosirea emulatoarelor, folosirea unor programe modificate sau neoficiale şi/sau accesarea clientului Pokémon Go sau a modulului de administrare, inclusiv prin folosirea unor programe speciale„.

  Postarea continuă prin a menţiona că „Scopul notru este de a oferi o experienţă de joc egală pentru toţi jucătorii. Vom continua să lucrăm alături de toţi jucătorii pentru a îmbunătăţi calitatea jocului, incusiv prin optimizări şi ajustarea sistemului împotriva trişorilor„.

  Niantic pune la dispozitie şi un formular special pentru cei care consideră că au fost neîndreptăţiţi sau că interzicerea accesului a fost o greşeală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.