Minecraft va fi disponibil pe Oculus Rift

NoobZ
- 13.08.2016, 12:15 în Gaming
0

SHARES

Fanii jocului Minecraft se vor putea cufunda şi mai tare în experienţa jocuui Minecraft cu ajutorul căştii de realitate virtuală Oculus Rift.

Minecraft a câştigat foarte multă simpatie datorită componentei de gameplay, care acum pare tot mai potrivită pentru lumea realităţii virtuale, mai ales după ce atât Oculus, cât şi HTC au lansat produse de realitate virtuală.

De când Microsoft a achiziţionat Minecraft, o adaptare a jocului pentru realitatea virtuală a revenit în prim plan, iar Tommasi Checchi, membru al echipei Mojang a anunţat pe Twitter că va fi adăugat support pentru Rift, pentru versiunea de joc a sistemului de operare Windows 10.

Asta înseamnă că toţi cei care au instalat Minecraft pe sistemul de operare Windows 10, la un moment dat vor primi o actualizare care le va permite să conecteze casca Oculus Rift şi să experimenteze jocul dintr-o altă perspectivă, mai reală, mai interactivă.

Acesta nu este debutul jocului Minecraft în realitatea virtuală, jocul fiind deja disponibil pe Samsung Gear VR, dar nu este o experienţă desăvărşită, ci mai mult o versiune adaptată pentru mobil. Cei care dispun de o cască Oculus Rift, trebuie să aştepte actualizarea care va veni cât de curând.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!