More

  Google înlocuieşte „Hangouts On Air” cu „YouTube Live”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu toate serviciile Google au avut succes, iar Google Plus continuă să piardă teren şi să îşi continue ciclul de „uzură morală„.

  Pentru a salva cât se poate de mult, Google a decis să renunţe la serviciul „Hangouts on Air„, pentru a opri o auto-canibalizare cu alt serviciu deţinut de aceeaşi companie, respectiv YouTube Live. Este o mişcare logică şi de bun simţ, mai ales greutăţii şi popularităţii sporite pe care platforma YouTube o are.

  Începând cu data de 12 septembrie 2016, cei care vor dori să iniţieze o transmisiune live vor trebui să apeleze la YouTube Live. Google menţionează şi faptul că este un termen limită destul de strâns:

  Evenimentele nu pot fi planificate pe Google+ după data de 12 septembrie şi va trebui să mutaţi toate evenimentele planificate, după acea dată, pe serviciul YouTube Live„.

  Funcţionalităţile disponibile pe „Hangouts On Air„, precum Q&A ( sesiune de întrebări şi răspunsuri), prezentare şi aplauze nu vor fi disponibile şi pe YouTube Live. În schimb, Google încurajează pe cei care realizează transmisiunile să folosească Google Slides pentru sesiunile Q&A, dar şi social media pentru a strânge întrebări, înaintea transmisiunii Live.

  Evenimentele înregistrare pe Hangouts On Air vor fi disponibile în continuare pe YouTube.

  Discuţiile video nu vor dispărea, ci Google doar le limitează pentru discuţii impersonale şi pentru şedinţe video.

  YouTube este o soluţie mult mai bnă pentru efectuarea transmisiunilor live, mai ales în ideea în care deja oferea stocarea înregistrărilor desfăşurate pe Hangouts On Air.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.