More

  LIVE pe FACEBOOK este disponibil acum şi în doi: Facebook LIVE primeşte o funcţie nouă

  Potrivit surselor The Newxt Web, Facebook plănuieşte să lanseze o nouă funcţie care permite ca două persoane să transmită LIVE în acelaşi timp.

  Această informaţie a fost făcută publică pentru prima dată la VidCon în luna iunie, dar astăzi aflăm că funcţia va fi disponibilă începând de luni. Lansarea iniţială se pare că va fi disponibilă doar pentru persoanele publice care folosesc aplicaţia Facebook Mentions pe iOS şi care au profilul sau pagina verificate.

  Funcţia va presupune ca ambele conturi să fie verificate şi să folosească aplicaţia Facebook Mentions pe iOS pentru a transmite LIVE.

  Toate celelalte branduri (utilizatori neverificaţi) din SUA se pare că vor primi funcţia începând cu luna septembrie. Până în octombrie sau noiembrie ar trebui să ajungă la toate brandurile din lume. De asemenea, dacă deţii un profil personal, aşteaptă-te ca funcţia nouă de transmisie live în doi să ajungă şi la tine tot cam în aceeaşi perioadă.

  Potrivit unui purtător de cuvânt Facebook: „În iunie, am anunţat că în curând le vom permite oamenilor care folosesc Facebook LIVE să invite o altă persoană pe Facebook pentru a lua parte la LIVE-ul video, să transmită LIVE împreună şi să împartă ecranul. Începem acum să rulăm această nouă capacitate, începând cu un număr mic de persoane publice şi Pagini.

  În următoarele luni, vom continua să aducem funcţia aceasta şi pentru oameni, persoane publice şi Pagini care folosesc Facebook LIVE. Credem că acest lucru va face ca transmisiunile să fie mai distractive şi interactive şi că va deschide noi posibilităţi pentru LIVE.”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here