Samsung Galaxy Note 7 este supus testului de zgârieturi. Răspunsul Corning la rezultate

Mădălina Gănescu
- 20.08.2016, 10:46 în Smart
0

SHARES

Samsung Galaxy Note 7, phabletul momentului mult aşteptat de utilizatori a fost supus testului durabilităţii de către JerryRigEverything, iar demonstraţia poate fi vizionată în video-ul de mai jos.

Galaxy Note 7 este primul smartphone care primeşte protecţie Gorilla Glass 5, lucru ce înseamnă că dispozitivul ar trebui să „supravieţuiască şocurilor” produse de la distanţe de 1,6 metri. Protecţia Corning este aplicată deasupra display-ului Quad HD AMOLED de 5,7 inchi şi pare, potrivit lui Jerry, că nu este atât de rezistentă cum s-ar părea.

Acesta spune că nu trebuie să te străduieşti prea mult pentru a lăsa urme permanente pe display şi că o folie de protecţie din sticlă este absolut necesară fiecărui utilizator, pentru a rezolva problema durabilităţii. De asemenea, acesta mai spune că sunt ceva probleme şi în ceea ce priveşte cititorul de amprentă implementat într-un buton de home de plastic, dar cel puţin telefonul nu se îndoaie sub nicio formă.

Pentru moment, nu am testat Note 7, dar aşteptăm cu interes să fie disponibil la teste pentru jurnalişti şi bloggeri în perioada următoare pentru a afla cu exactitate dacă afirmaţia lui Jerry potrivit căreia „Note 7 este departe de a fi dispozitivul perfect” este fondată sau nu.

În urma testului de durabilitate realizat de Jerry, Android Authority a intervievat doi angajaţi de top de la Corning pentru a vedea care sunt motivele pentru care protecţia Gorilla Glass 5 este astfel afectată.

„Testul realizat în video cu certitudine nu este un test de bună credinţă din industrie. Sunt folosite sule pentru duritate, dar într-o manieră necontrolată”, spune Jaymin Amin, vice-preşedinte pe tehnologie. „Nu ştim, de asemenea, o mulţime de lucruri despre încărcăturile pe care persoana le-a utilizat. Dacă aceste încărcături se schimbă pe măsură ce se înaintează în testare.”

Un lucru este cert, testul zgârieturilor realizat de JerryRigEverything a fost realizat aproape în aceeaşi manieră, iar acele produse Corning Gorilla Glass au cedat de asemenea pe la 5 sau 6.

Directorul tehnic de la Gorilla Glass, Jon Pasansky, a expus ideea că orice sticlă are o rezistenţă de cel puţin nivelul 5. „Acest lucru a fost validat de câteva ori în timpul procesului de dezvoltare aici la Corning”, spune Pasansky. Corning pretinde că Gorilla Glass 5 este la fel de rezistent la zgârieturi precum Gorilla Glass 4.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!