Microsoft achiziţionează aplicaţia de planificare Genee pentru a îmbogăţi suita Office 365

NoobZ
- 23.08.2016, 13:05 în Aplicaţii
0

SHARES

Microsoft a anunţat achiziţionarea platformei Genee, o aplicaţie de gestonare a activităţilor, care a fost lansată în anul 2015, în stadiu beta, concentrându-se în special cu sarcinile de programare a întâlnirilor de afaceri.

Termenii achiziţiei nu au fost daţi publicităţii. Genee permite utilizatorilor să stabilească întâlniri fără a fi necesar consultarea unui calendar.

Odată ce trimiţi un mail este transmis unui contact, pentru a stabili o întâlnire, aplicaţia Genee le va oferi un email cu mai multe opţiuni, bazate pe accesibilitatea şi preferinţe, iar întâlnirea este adăugată automat în agendă.

Genee nu este singurul serviciu de acest gen, existând aplicaţii precum x.ai şi Claracare oferă aceleaşi funcţionalităţi şi opţiuni.

Microsoft a menţionat faptul că echipa actuală de la Genee se va alătura echipei Office 365 pentru a „oferi suportul necesar integrării acestei tehnologii în fiecare experienţă digitală„.

Mutarea evidentă este ca platforma Genee să fie intergrată în Office 365 pentru a oferi funcţionalitatea pentru Outlook, dar Microsoft nu s-a pronunţat care va fi modul în care Genee va ajuta la îmbunătăţirea Office 365.

Ultimii ani au fost marcaţi de o extindere considerabilă al gigantului Microsoft pe segmentul de aplicaţii de sporire a productivităţii. La începutul acestui an, Microsoft a achiziţionat reţeaua LinkedIn, în anul 2015 a achiziţionat aplicaţia Wunderlist, calendarul Sunrise, serviciul Talko şi MileIQ, iar în 2014 aplicaţia Acompli.

Genee va închide propriul serviciu începând cu data de 1 septembrie 2016, moment în care va sista transmiterea alertelor, dar toate proframările din calendar, care au fost create de Genee, vor rămâne disponibile pentru vizualizare.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!