More

  Prisma funcţionează acum offline pentru a duce filtrele foto la următorul nivel

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă până acum aveai posibilitatea să aplici filtrele Prisma pe fotografiile preferate, pentru a le transforma în adevărate opere de artă, doar dacă aveai la dispoziţie o conexiune puternică la internet, ei bine, începând de astăzi Prisma a adăugat capacitatea de a aplica filtre pe imagini fără să fie necesar internetul.

  Pentru moment, funcţia este disponibilă doar pentru aplicaţia iOS, urmând să apară în curând şi pe Android, la fel cum s-a întâmplat şi cu lansarea aplicaţiei de editare foto.

  Acest lucru este important din câteva puncte de vedere. Este evident că, începând de acum, fotografiile se vor procesa mai repede, de vreme ce nu vor mai necesita încărcare şi descărcare din cloud şi nu va trebui să îţi mai faci probleme cu privire la supraîncărcarea serverului.

  Una peste alta, aplicarea filtrelor ar trebui să se producă cu 2 până la 3 secunde mai rapid pe iOS. Update-ul ajută, de asemenea, oamenii care nu se bucură de o conexiune puternică la internet sau care locuiesc în zone cu semnal slab, pentru a putea utiliza Prisma fără probleme.

  Ce se întâmplă cu toate serverele pe care Prisma le folosea pentru a procesa fotografiile? Acestea sunt folosite acum pentru video, care presupune un proces mult mai intensiv, dar fiind frame-urile multiple pe secunda filmată.

  De vreme ce procesarea are loc la nivel local acum, timpul de editare al imaginilor va varia de la un dispozitiv la altul. Spre exemplu, durează 6 secunde pentru a aplica un filtru pe iPhone 6, în timp ce pe iPhone 6S se încarcă în 5 secunde.

  Prisma spune că aplicaţia poate fi folosită ca un benchmark care să te ajute să alegi un smartphone nou. Aplicaţia a fost descărcată până acum de peste 52 de milioane de ori, cu 4 milioane de utilizatori activi zilnic. Compania se concentrează mai mult pe produs decât pe monetizare acum, dar va continua să se concentreze pe implementarea mai multor filtre între timp.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.