Samsung va creşte producţia pentru a micşora deficitul de aprovizionare cu Galaxy Note 7

Mădălina Gănescu
- 24.08.2016, 13:00 în Smart
0

SHARES

Dispozitivele smartphone high-end de la Samsung se bucură de un an extrem de profitabil, atât seria Galaxy S7, cât şi Galaxy Note 7 înregistrând un număr de precomenzi peste aşteptări, în ciuda preţurilor extrem de ridicate şi costurilor de reparaţii care nu sunt dintre cele mai mici.

Cererea mare poate totuşi să creeze probleme. Samsung a ajustat deja planurile de lansare a Note 7 şi acum compania a dezvăluit că nu poate produce noi unităţi la fel de repede cum zboară produsele de pe rafturi.

Într-un comunicat de presă, Samsung spune că întâmpină „constrângeri de aprovizionare la nivel global” din cauza bolumelor de precomenzi care „au depăşit cu mult aşteptările”.

Samsung a folosit acelaşi limbaj şi anul trecut când Samsung Galaxy Note 6 Edge s-a vândut mult mai bine decât a anticipat gigantul sud-coreean.

Problema anul acesta nu este legată de display-urile curbate Note 7, potrivit surselor anonime citatede Reuters. În timp ce problema legată de aprovizionare rămâne valabilă, compania spune că încearcă să mărească producţia. Analiştii consultaţi de Reuters cred că problema aprovizionării este temporată şi prezic vânzări de până la 15 milioane de unităţi Galaxy Note 7 anul acesta. Asta în comparaţie cu doar 9 milioane pentru Note 5, care a fost lansat într-un număr limitat de pieţe.

Tu ai comandat un Galaxy Note 7? Produsul este disponibil la precomandă la partenerii Samsung: Orange, Vodafone şi Telekom.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!